Celebrity News

Viktorija Bekam: Moja deca se stide mog postojanja

Viktorija Bekam: Moja deca se stide mog postojanja

story

Bivša Spajsica, a sada uspešna dizajnerka, 45-godišnja Viktorijaa Bekam, iako naizgled ima odličan odnos sa sinovima, 20-godišnjim Bruklinom, 17-godišnjim b, 14-godišnjim Kruzom i osmogodišnjom Harper Seven, koje je dobila u braku s bivšim fudbalerom, 44-godišnjim Dejvidom Bekamom, iskreno je i javno priznala kako bi njena deca najradije htela da "ona ne postoji".

Goruće pitanje

Prilikom gostovanja u emisiji Ellen kod voditeljke i komičarke Elen Dedženeris, Viktoriji je bilo postavljeno nekoliko "gorućih pitanja", između kojih je bilo i ono u kom je trebalo da odgovori "čime svakodnevno sramoti svoju decu", na šta je Engleskinja iskreno odgovorila s rečju "svojim postojanjem". Tako smo svi naslutili kako se i njena deca, baš poput mnogih vršnjaka, ponekad "stide" sopstvenih roditelja.

Narušen porodični sklad?

Podsetmo, iako putem društvenih mreža neretko javno iskazuju ljubav jedni drugima, ni članove porodice Bekam nisu zaobišle mnoge kontroverze, naročito kada je reč o vaspitanju dece. Osim što Viktoriju često prozivaju da je loša majka zbog mnogih stvari koje dopušta osmogodišnjoj ćerki, koje inače nisu primerene njenom dobu, kao što su odlasci na razna modna dešavanja za starije.

Pre nekoliko meseci strani mediji pisali su i o lošem odnosu najstarijeg Bruklina sa slavnim roditeljima. Naime, Viktoriji i Dejvidu tada se nije sviđala burna veza, koja je, između ostalog, narušila i njihove odnose.