Celebrity News

Sin joj je otvorio oči: Sanja Marinković napušta TV?

Sin joj je otvorio oči: Sanja Marinković napušta TV?

Voditeljka Sanja Marinković, koja oko dve decenije radi na televiziji, otkrila je da ima "plan be" ako bude morala da menja profesiju.

Naime, Sanja je svesna da se vremena menjaju, te internet polako uzima primat nad televizijom, a, kako kaže, ona je spremna na momenat kada će to učiniti prekretnicu i u njenoj karijeri.

- Tek sada zahvaljujući mom sinu Strahinji i njegovim druženjima sa popularnim ličnostima supkulture interneta redovno pratim dešavanja na Jutjubu i razmišljam da li bih imala volje i želje da osmislim zanimljiv sadržaj na njemu - otkrila je Marinkovićeva za "Gloriju".

- Vreme će pokazati da li sam spremna za ovaj novi medij - zaključila je voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Oct 27, 2019 at 2:47am PDT

Sanja je jednom prilikom ispričala i kako vidi svoj posao u kome je već dugi niz godina.

– Moja emisija je veoma zahtevna, jer nije lako voditi ‘pričaonicu’ sa više gostiju, naročito jer ja nemam ekipu ljudi koja mi priprema teme i pitanja. Na Pinku je, opet, rejting uvek ispred kvaliteta. Radim na komercijalnoj televiziji, i šalim se da naše emisije popunjavaju prostor između blokova reklama. Insistira se na gledanosti, što ponekad zahteva i žrtve – rekla je ona ranije za “Alo”.

– Mnogo toga ne bih uradila, mnoge ljude ne bih zvala u emisiju, ali svoj posao radim profesionalno. Moje emocije, status i imidž ne zavise od izbora gostiju, jer je to moj posao, a život je sve ostalo. Žika Nikolić mi je rekao – maco, samo se dobro zabavljaj i u pravu je, jedino je to važno – rekla je ona tada.

Da li će se i kako Sanja snaći u novom poslu, ostaje da vidimo!