Celebrity News

Drastično promenio stav o izlascima s izabranicom: Georgiev s Milicom na koncertu (foto)

Drastično promenio stav o izlascima s izabranicom: Georgiev s Milicom na koncertu (foto)

Kantautor Vlado Georgiev, koji je poznat po tome što ne voli u javnosti da eksponira privatni život, sinoć je s Beograđankom Milicom Samardžijom, emotivnom partnerkom i majkom svoje dece, iz prvog reda uživao na koncertu pevačice Ane Bekute u "Sava Centru". Zaljubljeni par je čak pozirao fotografima, a retko ko od fotoreportera je to očekivao budući da je popularni Crnogorac ranije odbijao da pozira kada se u javnosti nađe s izabranicom, čak se i ljutio kada ih fotografišu. No, desila se promena, pa je Barba s osmehom dočekao fotografe i strpljivo im pozirao.

Tajna veza

Podsećanja radi, ljubavna priča ovog para počela je krajem 2013. godine na kastingu za pevačev spot za pesmu “Iskreno” i ubrzo su otpočeli vezu, a Vlado je od javnosti na sve načine pokušavao da sakrije romansu. Naredne godine paparaco fotografi uspeli su da ih ovekoveče zajedno, i to u njegovom rodnom Herceg Novom. Ipak, desio se iznenadni preokret.

Raskid

Milica i Vlado su raskinuli. Nekoliko meseci kasnije, posle dugog dopisivanja i izglađivanja nesuglasica, vnjihovoj vezi dali su još jednu šansu. Neuhvatljivi Vlado, kako su ga godinama prijatelji zvali u društvu, koji je godinama bežao od stalne veze, stega i porodičnih obaveza, posle mnogo vremena se skrasio kraj Milice i odlučio da je ona prava, možda baš i zbog toga što ona ne voli eksponiranje. Iako je 15 godina mlađa od muzičara, njihovi prijatelji su otkrili da je veoma zrela i stabilna osoba, koja nije sklona svađama i čarkama.

Lažna svadba

Zajedno s Milicom Vlado je za svoj 40. rođendan organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku a goste je dočeo slavljenik sa izabranicom, kao i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su složno rekli “ne”!

Vest da će Vlado postati otac sve je iznenadila, trudna Milica prvi put je prošetala stomačić na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu.

Prilagođavanje i stav o deci

Par je prvu ćerku Sofiju dobio 2016, a drugu, Elenu, prošle godine. O prilagođavanu nevenčane supruge njegovim stavovima Vlado je u javnosti rekao:

- Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važni samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno - izjavio je on o Milici koja nema ništa protiv Vladovog opuštenog načina odgajanja dece:

Vlada kao Vlado: Ko se više zabavio Georgiev ili Kovačević?

- Samo treba biti opušten i postupati po sopstvenom osećaju. Sofija je imala dvadeset dana kada sam je u korpici odneo u kafanu – dok smo mi ručali, ona je spavala. Kada je napunila mesec dana, opet je bila u kafani, ali tada je slušala tamburice i uživala. Holanđani, Finci, Norvežani smatraju da decu treba odmah povesti napolje, bez obzira na bakterije, a ne da od njih pravite “svilene bube”. Mislim da su potpuno u pravu - zaključio je popularni Barba.