Celebrity News

Mia Borisavljević iskreno o bebi i svom partneru Bojanu Grujiću

Mia Borisavljević iskreno o bebi i svom partneru Bojanu Grujiću

Mia Borisavljević duže vreme je na estradi, a sada je zbog trudnoće dospela u žižu javnosti. Pevačica priznaje da je srećna sa svojim partnerom i kolegom Bojanom Grujićem, ali ipak je oprezna kada su detalji trudnoće u pitanju.

- Komentarisaću kada budem imala dovoljno materijala za to. Sada je još veoma rano. Obećavam da ću dati dobar intervju kada budem želala da pričam o tome. To su jako lepe i lične stvari, ne treba se u medijima igrati sa tim - iskrena je Mia koja blista u trudnoći. Dugo nije želela da priča o svom dečku, no konačno je rešila da otkrije detalje veze.

- Bojan ima mane kao i svi mi. Drago mi je što smo prvo bili prijatelji i upoznali se bez foliranja. On je predivan i pretalentovan i moja je podrška - kaže pevačica i dodaje da nije ljubomorna. Kako kaže ne smeta joj kada njen Bojan merka druge žene, bitno je da ona to ne vidi. Ipak, priznaje da njenom dragom nije svejedno što se Mia provokativno oblači.

- Ne mogu da kažem da mu smeta. On mi sugeriše: `Alo, ženo, zakopčaj se!` Kad posle toga razmislim, shvatim da ima pravo. Mehanički se oblačim jer sam godinama na sceni i nemam osećaj pa se malo zanesem - tvrdi Mia.