Celebrity News

Jelena Karleuša podržala pevačicu: Severina je divna, požrtvovana majka!

Jelena Karleuša podržala pevačicu: Severina je divna, požrtvovana majka!

Pevačica Severina Kojić u pravnoj bitci oko starateljstva nad sinom Aleksandrom s njegovim ocem Milanom Popovićem izgubila je spor.

– Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju – izjavila je pevačica za pomenuti list navodno se gušeći u suzama.

Kako navode regionalni mediji, Severina Kojić danas bi trebalo sina da preda ocu koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu i dalje brine o njemu.

Šok: Severina izgubila starateljstvo nad sinom, Aleksandar će sada živeti sa Milanom Popovićem

Ali, na sve ovo biznismen i bivši partner Severine Kojić Milan Popović nije hteo previše da komentariše odluku Suda prema kojoj je doneta privremena mera da sin Aleksandar živi s njim, a ne sa pevačicom. Međutim, odgovorio je na ono koje sve interesuje, hoće li dete odvesti u Srbiju?

– Što se tiče same presude, znate da to ne mogu komentarisati. Ne smem vam davati nikakve komentare vezano za to, ali mogu reći da nema nikakvog srpskog pasoša, to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da dete odvodim u Srbiju, a ja vam sada izjavljujem da dete ostaje u Zagrebu i nastavlja da ide u školu u Zagrebu. Nisam izvadio nikakav srpski pasoš – rekao je Milan za jutarnji.hr, a na pitanje ima li informaciju da je protiv njega podneta krivična prijava za povredu detetovih prava i dodaje:

- Prvi put čujem od vas, hvala na informaciji… Proveriću o čemu se radi. Ne znam šta sam to uradio. Očigledno se radi o nekoj medijskoj provokaciji, nameri da budem prikazan kao loš čovek. Ako ima veze sa incidentom u školi, više je nego očigledno da su ga isprovocirali majka i očuh. Ako bude ikakvih krivičnih prijava po tom pitanju, biće protiv majke i očuha, a ne protiv mene. Ja nisam učestvovaou tom incidentu. Po meni, institucije su te koje bi trebale podići krivičnu prijavu da se takve situacije ne ponove, a na institucijama je da procene ima li za to osnove ili nema. Ja nisam pravnik, pa ne mogu reći. Ali znam da je istraga u toku. Ako je to istina, taj koji je podigao krivičnu prijavu, dobiće od mene prijavu za lažno podnošenje krivične prijave. Očigledno Severininom advokatu Mati Matiću nedostaje promocija, pa se reklamira preko ovog predmeta – rekao je Milan za pomenuti list.

Budući da ova vest danas nikoga nije zaobišla, povodom ovoga oglasila se i Jelena Karleuša koja je, kao i uvek imala oštar komentar na ovaj događaj koji se pre svega desio jednoj majci...

Naime, evo kako je prokomentarisala:

– Kome da preda dete? Liku koji nije hteo da ga vidi prvih godinu dana?! Severina je divna, požrtvovana majka, a interes svakog deteta je da bude uz majku...

Podsetimo se da Jelena Karleuša, inače često reaguje kada su sporne stvari u pitanju, pa je tako reagovala i po pitanju skandala između pevačice Nataše Bekvalac i Luke Lazukića, u kom je Nataša bila fizički napastvovana, dajući joj joj maksimalnu podršku.

Da bi stvar bila teža i emotivnija, Severina je i pre nekoliko nedelja objavila svoj novi singl pod nazivom "Rođeno moje" a ako niste imali priliku da poslušate pesmu, učinite to sada...

Ti ne poznaješ svijet
tako dobro kao ja
Kad si mlad vjeruješ svima
A ne znaš kakvih ljudi ima

Iz ovog gnijezda pile gdje bi sad
Gledaju me oči tvoje,
Kao preslikane moje

U mome tijelu ti si bio
Iz mojih ruku vodu pio
Iza mojih nogu krio
Moj si dovijeka

Bez tebe šta je bila sreća
Prozor bez zavijese i cvijeća
A sad je i od Boga veća kad te pogledam

Refren
Život je borbeno polje
Ali ja ne dam na svoje
Dok ima zla u ljudima
Bit ću tvoj pancir na grudima

Rodjeno moje, ljubav radja heroje
Jer što me nije ubilo
Snagu mi je ulilo

Najteže borbe, najjači vode
Budi mi dobro, na meni kola nek se slome

Ti ne poznaješ svijet tako dobro kao ja
Šire laži protiv mene
Prevaranti i hijene
Ali tvoje malo srce dobro zna
Da je moja duša čista u tvome oku ona blista

Ti na mene imaš pravo
Ko se to s time igra tamo
Taj ne zna da je nama samo
Ljubav dovoljna

U mome tijelu ti si bio
Iz mojih ruku vodu pio
Iza mojih nogu krio
Moj si dovijeka