Celebrity News

Evo koliku alimentaciju će Severina plaćati Popoviću za sina

Evo koliku alimentaciju će Severina plaćati Popoviću za sina

story

Danas, kao bomba odjeknula je vest da je popularna hrvatska zvezda, Severina Kojić izgubila starateljstvo nad sinom te da je mali Aleksandar, pripao ocu, Milanu Popoviću.

Budući da se ceo dan spekuliše o navodnim detaljima ove mučne borbe, regionalni mediji došli su do novih saznanja.

Naime, kako prenose hrvatski mediji, pevačica će Milanu morati da plaća alimentaciju od 1200 kuna ili 160 evra a do sada je Milanova mesečna alimentacija bila 15.000 kuna ili 2.000 evra.

Podsetimo se šta je rekao advokat povodom ovog slučaja...

– Nisam bio na objavi odluke, bila je koleginica Biloš. Međutim, mogu reći da su svi elementi ukazivali da bi moglo da se dogodi neko zastrašujuće rešenje. Mislim da to što se dogodilo pokazuje nestabilnost hrvatskog pravosuđa, sistema i nesigurnost. Bio sam svedok zadnje rasprave koja se odvijala na predlog gospodina Popovića da se dete dodeli njemu na staranje i moram da kažem jedan detalj. Starateljka koja je postavljena i koja bi trebala da brine oko Severininog sina sama je na sudu priznala da dve godine to dete nije videla, ali dala je svoje mišljenje i predlog da bi dete trebalo da se da ocu na staranje. To vam govori o užasu koji je događa – rekao je za 24sata.hr, Severinin advokat Mate Matić i dodao:

– Mislim da ovo odlazi u potpuno pogrešnom smeru, no tu smo gde jesmo. Pokrenuću sve krivične postupke protiv svakoga ko je zloupotrebio položaj i protiv starateljke koja je dala taj zaključak koji je neutemeljen, jer ni ona sama nema osnova za to. Međutim, ovog trenutka imamo privremenu meru koju žalba ne odlaže izvršenje i mislim da će po njoj morati da se postupi – objasnio je on za pomenuti list.

– Gospodin Popović napravio je detetu pasoš u Srbiji na način da mu Severina nikad nije dala saglasnost za to, a za pasoš maloletnog deteta to ne može da se dobije ako nema saglasnost oba roditelja. On se poziva na neku punomoć koju Severina nikad nije dala u tom smeru. Probaćemo aktivnostima i akcijama da zaustavimo da dete bude odvedeno izvan Republike Hrvatske – kaže i dodaje kako su svi iznenađeni, a najviše Severina.

Reč Milana Popovića, Severininog bivšeg supruga pročitajte OVDE. 

Severini Kojić i mnoge poznate ličnosti dale su podršku ovim povodom a među njima prva se oglasila i Jelena Karleuša. Šta je ona rekla pročitajte OVDE.