Celebrity News

Siniša Mihajlović sa suzama u očima: Četiri teška meseca su iza mene, izvinite što plačem (video)

Siniša Mihajlović sa suzama u očima: Četiri teška meseca su iza mene, izvinite što plačem (video)

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović nedavno je završio novu fazu lečenja od leukemije koja mu je ustanovljena u julu ove godine nakon rutinskog lekarskog pregleda. Nakon što je pre par dana izašao iz bolnice svi su čekali da se trener Bolonje obrati medijima što je on danas i uradio, prvi put nakon što je objavio da boluje od teške bolesti.

Na početku konferencije za štampu Siniši se obratio kapiten njegovog tima koji nije napustio čak i u različitim fazama lečenja:

Siniša Mihajlović ovako pozdravio sve ispred bolnice (foto)

- Nedostajao si nam mnogo, veoma smo srećni što si opet ceo dan sa nama. Znamo da nisi srećan zbog naših poslednjih partija, ali pokušaćemo to da popravimo - rekao je Džemaili nakon čega se prisutnima obratio Mihajlović:

- Četiri teška meseca su iza mene. Bio sam na Institutu gde sam imao hemioterapije i svojim jakim karaketerom sam izgurao sve to. U tim trenucima je potrebna velika mentalna snaga, koju sam dobijao i od stručnjaka na Institutu. Svi su bili maksimalno posvećeni meni, da nije bilo svih tih ljudi ne bih bio sada ispred vas. Hvala mojoj supruzi Arijani koja ja zajedno sa mnom prilazila kroz taj strašan period - rekao je Siniša, a zatim se zahvalio svim doktorima, a potom i zaplakao, prenosi b92.net.

- Izvinite, emocije su me obuzele. Izvinite što plačem.

Javnosti se po prvi put obratio i direktor hematološkog odeljenja, doktor Mikele Kalvo.

- Prvi put govorim za medije, a to radim na Sinišin zahtev. Moramo biti veoma oprezni na ovom putu prema bolesti i u terapiji. Složena je dijagnoza, i njom smo se bavili najbolje što umemo, danas sam ovde u ime svih lekara. Bolest smo otkrili posle drugih testova koje je radio Siniša, određena vrsta belih krvnih zrnaca prolazi kroz proces usporavanja sazrevanja i razmnožavanja bez kontrole, što je dovodilo do toga da kosti gube sposobnosti - rekao je Kalvo i dodao:

- Sve ide kako treba, ali moraćemo da vodimo računa u budućem periodu, redovno da obavljamo kontrole, kako nešto ne bi krenulo po zlu.

Konferenciji za medije prisustvovali su i svi igrači iz Mihajlovićeve  FK Bolonja, što je trener iskoristio da se našali:

- Hvala vam svima. A vi momci, trebalo bi da budete na terenu i da trenirate, ali sve činite da izbegnete trening.