Celebrity News

Cecina snajka kao Kim Kardašijan, evo i zašto (foto)

Cecina snajka kao Kim Kardašijan, evo i zašto (foto)

U nedelju, 24. novembra, održano je svadbeno veselje Bogdane i Veljka Ražnatovića na kome se, očekivano, našao veliki broj zvanica i poznatih koji su uveličali ovaj poseban događaj u porodici folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Pala cifra jednog stana! Evo za koliko je Veljko “kupio” Bogdanu

O "svadbi decenije" kako je mnogi nazivaju ne prestaje da se priča, a sada su domaći mediji pronašli i posebnu vezu između jednog od venčanja poznate svetske starlete Kim Kardašijan i domaćeg mladog para.

Iako se na prvi pogled čini da je, kako su preneli domaći mediji, samo jedan modni detalj koji su nosile mlade ono što ih spaja istina je da ih ima više.

Naime, Bogdana je nosila na svojoj svadbi isti veo kao i Kim Kardašijan na venčanju sa košarkašem Krisom Hamfrisom. Fanovi porodice Ražnatović nije promalko ni da je Veljkova supruga na venčanju podsećala na rijaliti zvezdu kad se 2011. godine udala za drugog supruga pa su zapazili da ove dve lepotice imaju i sličnu frizuru, veo, ali i ukras u kosi.

Pored izgleda lepe mlade, kao i modnog odabira, možemo primetiti i da je interesovanje medija za svadbu Veljka i Bogdane bilo ogromno, kao što je, znamo, bio slučaj sa poznatom starletom, naravno u svetskim razmerama. Takođe, u porodici Kim Kardašijan svi članovi su poznati u javnosti, što možemo reći i za Ražnatoviće.

Podsećamo, Veljko i Bogdana na svojoj svadbi ispoštovali su sve tradicioanalne običaje od otkupa mlade do gađanja jabuke, a iako je Bogdana promenila venčanice u toku večeri, svima se posebno dopala odluka da se venča upravo u onoj svoje svekrve Svetlane Cece Ražnatović.

Ko je lepše izgledao na svom venčanju Kim ili Bogdana?
  • Bogdana Ražnatović
  • Kim Kardašijan
237  · 237