Celebrity News

Više ne skriva izabranika: Sara Jo u krevetu sa dečkom (foto)

Više ne skriva izabranika: Sara Jo u krevetu sa dečkom (foto)

Pevačica Sara Jovanović pre par nedelja šokirla je jasvnost kada je na svom Instagram profilu nakon jednog nastupa pokazala svog dečka.

Naime, pevačica koja retko priča o svom ljubavnom životu već nekoliko meseci uživa u vezi sa producentom Milkom Babićem, ali se sa njim veoma retko pojavljuje u javnosti.

Sada je Sara još jednom napravila izuzetak i podelila nekoliko zajedničkih fotografija sa svojim izabranikom i to one na kojima su u krevetu.

Zaljubljeni par, koji izgleda veoma srećno, odmah je izazvao lavinu pozitivnih komentara.

- Sara i Milko su skoro pola godine zajedno. Baš su divan par. Pronašli su se. Imaju ista interesovanja, vole sport, muziku, a i jedno drugo podržavaju u svemu. Ako ste malo bolje primetili, Sara lajkuje skoro svaku fotografiju Milku. Često zna da stavi i srce kao znak zaljubljenosti - rekao je nedavno za “Blic” nepoznati izvor:

- Sara i Milko često zajedno voze električne trotinete, ali idu i na treninge. Inače, Milko je neko ko voli atletiku, pa redovno posećuje maraton.

Ljubav nije dovoljna za vezu

Inače, jednom prilikom mlada pevačica je za naš magazin izjavila kako ljubav nije dovoljna za vezu:

– Potrebno mi je vreme da se opustim kraj druge osobe, da je bolje upoznam, ali i ona mene. Svaka veza je odnos koji se gradi i u kome nije dovoljna samo ljubav. Potrebni su kompromisi i obostrana posvećenost.

Kako izgledaju Sara i Milko, pogledajte na sledećoj strani: