Celebrity News

Anastasija Ražnatović otkriva kako je Bogdana šikanirala njenog brata pri upoznavanju

Anastasija Ražnatović otkriva kako je Bogdana šikanirala njenog brata pri upoznavanju

Mladi bokser, sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović ne prestaje da bude glavna tema domaćih medija nakon što se venčao sa suprugom Bogdanom Ražnatović, sa kojom čeka i sina koga će nazvati Željko.

Veljkov ljubavni život oduvek je zanimao domaću javnost, pa je kada je pre par godina Cecin naslednik javno progovorio o svom prvom intimnom izazvao pravu buru.

Sportista je gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžćića priznao da mu je prvo iskustvo bilo, kako je sam rekao, traumatično, ali i da je devojka sa kojom je spavao bila nekoliko godina starija od njega.

- Nije bilo neko lepo iskustvo, šta više bilo je traumatično - započeo je Veljko pa dodao:

- Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu i odmah posle sam pozvao mamu i rekao joj: "Mama, desilo se!" - ispričao je on u emisiji "Amidži šou", prenose domaći mediji.

Veljko je sada našao sreću u ljubavi, a u tome mu je pomogla njegova sestra

Naime, sadašnju suprugu Bogdanu bokser je upozna upravo zahvaljujući sestri Anastasiji kada su bili na Kopaoniku.

- Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. "Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava", to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. A sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu, hahaha. Od tada su se poljubili i nisu se razdvojili - rekla je Anastasija nedavno za "Blic".