Celebrity News

Biljana Tipsarević o drugoj trudnoći: Emili priželjkuje sestru

Biljana Tipsarević o drugoj trudnoći: Emili priželjkuje sestru

story

Javnost je nedavno obradovala vest da naš teniser Janko Tipsarević i modna kreatorka Biljana čekaju drugo dete, a ovo je najviše oduševilo njihovu ćerku Emili (5).

Sada je poznata kreatorka otkrila da nije želela da se sazna za trudnoću, s obzirom na to da je bila u osetljivom periodu.

Prva fotka trudne Biljane Tipsarević sa Maldiva, stomak se već nazire (foto)

- Uopšte nismo očekivali da će se već sada saznati za trudnoću, ali bilo je nerealno očekivati da niko iz medija neće to saznati. U Beogradu sam, radim, viđam se sa mnogo ljudi, a stomačić se već nazire. Kada sam tokom prve trudnoće bila u četvtom mesecu, bilo je neuporedivo teže nego sada zaključiti da će uskoro stići beba - kaže Biljana za pink.rs i otkriva:

- Emili jedva čeka da dobijemo bebu i stalno priča da će je čuvati i pomagati mi. Išla je, čak, sa mnom kod lekara, a i pravi crteže za bebu. Misli da će stići devojčica, verovatno zato što to želi, budući da moja sestra ima sina, a i drugi je na putu. Emili mnogo voli brata, što je i logično, jer smo porodično jako vezani. Njih dvoje se divno druže, ali kad je čula da će dobiti još jednog brata, verovatno je zaključila da će biti u prevelikoj manjini, pa je "poručila" sestru, a mi još uvek nismo dobili odgovor na pitanje - kog pola je beba - ističe Biljana za pomenuti portal i kaže ne odustaje od svojih poslovnih planova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Sep 8, 2019 at 11:36am PDT