Celebrity News

U njihovom slučaju ni razvod nije lek: Bivši supružnici "uhvaćeni" kako nasred ulice urlaju jedno na drugo!

U njihovom slučaju ni razvod nije lek: Bivši supružnici "uhvaćeni" kako nasred ulice urlaju jedno na drugo!

Nakon što su se razveli, strasti ne jenjavaju

Glumac Ben Aflek i Dženifer Garner prošle godine razveli su se nakon deset godina braka a proces razvoda započet je u aprilu 2018. nakon nekoliko pokušaja pomirenja, koji su prekinuti zbog Benove zavisnosti od alkohola i kocke i menjanja devojaka.

Iako u narodu postoji uvreženo mišljenje da je mnogo bolji dobar razvod nego loš brak, kod njih dvoje čak ni razvod nije pomogao da njihove nesuglasice splasnu.

U njihovom slučaju ni razvod ne pomaže!

Juče, posle podne, ispred njene kuće nakon što su zajedno sa decom proveli Dan zahvalnosti žestoko su se posvađali a njihova mimila lica i gestikulacija govorila je da je rasprava poprimila novi oblik, budući da je Ben u toku razgovoru sa Dženifer "stiskao" zube.

Dženifer Garner nakon razvoda i dalje sama: Nisam birala ovakav život

- Svi su slavili Dan Zahvalnosti zajedno. Veoma je bitno i za Bena i Dženifer da proslavljaju praznike zajedno. Takođe, u petak, Aflek je bio u poseti kod njegovog dobrog prijatelja Met Dejmona - rekao je izvor blizak Benu.

Podsetimo se kako je Dženifer govorila o razvodu nakod dve i po godine:

– Od razvoda nisam bila na ljubavnom sastanku i nisam zainteresovana za to. Ljudi žele da mi nameste nekog, međutim ja to odbijem i zahvalim im se. Nisam izabrala ovakav život za sebe ili svoju decu. Nikada ne bih birala da budem sama i u ovoj poziciji. To je nešto kroz šta moramo da prođemo – kazala je Garnerova za News.com.au, prenosi b92.net.

Inače, bivši par ima troje dece Vajolet, Serafin i Samjuela, a Dženifer im je trenutno potpuno posvećena a nikako ne možemo da zaboravimo činjenicu da je ova lepa glumica  ove godine ponosno ponela titulu najlepše prirodne glumice.