Celebrity News

Luka Jović i Sofija Milošević više nisu zajedno: Čuveni fudbaler potvrdio raskid

Luka Jović i Sofija Milošević više nisu zajedno: Čuveni fudbaler potvrdio raskid

Dvomesečna veza manekenke Sofije Milošević i fudbalera Luke Jovića navono je već neko vreme bila u krizi a sada je dobila epilog.

Fudbaler je Sofiji navodno zamerio što je u medijima pričala o njihovoj vezi a kako pišu domaći mediji, prvi problem nastao je kada je Luka navodno obnovio kontakt sa bivšom nevenčanom suprugom Anđelom.

Luka Jović dostigao je juče VRHUNSKI USPEH, ali da li ste znali KAKVA LEPOTICA je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

Najskuplji srpski fudbaler potvrdio je u emisiji "Lično, nezvanično" da više nije u vezi sa Miloševićevom, posle nešto više od tri meseca emotivne veze.

Sofija je prošlog meseca otvoreno pričala o zbližavanju sa Lukom. Tada je istakla da u njihovoj vezi problema - nema.

Naime, Luka i Anđela su nakon dugogodišnje veze, u februaru ove godine, dobili naslednika kome su dali ime David. Fudbaler, koji je u 21. godini postao otac, nekoliko meseci nakon rođenja sina istakao je da mu je oduvek bila želja da se mlad ostvari kao roditelj.

– Luka je ponovo počeo često da komunicira sa Anđelom i to je Sofiji zasmetalo. Ona razume da je fudbaleru sin na prvom mestu, ali iritirali su je konstantni kontakti koje ima s bivšom – rekao je svojevremno uzvor za jedan domaći medij.

Sofija Milošević se ne obazire na tračeve: Srećna sam sa Lukom i nisam rasturila ničiji brak

Budući da je Sofija nedavno i priznala kako je zaljubljena u fudbalera, Luka nije bio za to da se njihova veza javno eksponira, zbog toga su se i posvađali.

Nakon svih ovih spekulacija, fudbalerov otac, Milan Jović, podržao je njihovu vezu i poznatu manekenku svetskog glasa, te je prihvatio kao izabranicu svog sina.

Evo kako je njegov otac tada komentarisao emotivni status svog sina, ali i Sofiju kao Lukin izbor…

– Ne bih mnogo komentarisao to pitanje. Nemam običaj da dajem izjave tog tipa, ali kad me već pitate, red je da vas ispoštujem. Nikada se sinu nisam mešao u ljubavni život, pa ne bih ni sada. Od mene uvek ima podršku, kako za njegovu profesionalnu karijeru, tako i za ljubav. On je pametan dečko, odlično zna šta radi i nikada ne pravi greške i promašaje u životu. Uvek ume da izabere. Kome se sviđa, sviđa mu se, kome se ne sviđa, ne mora ni da mu se sviđa. Svako ima svoj ukus, kao i pravo da misli šta hoće. Ja ne sumnjam u svog sina. Svako svoje hvali, ali ja se zaista ponosim njime – rekao je Jović. 

Porodice Luke Jovića i Adema Ljajića progovorile o Sofiji Milošević