Celebrity News

Anđelina Džoli u vezi da mladom koleginicom!?

03/12/2019

story

Američka glumica Anđelina Džoli (44) ponovno se našla u centru pažnje medija zbog svog ljubavnog života.

Naime, kako prenosi tabloid Woman's Day, bivša supruga Breda Pita je u srećnoj vezi sa kolegicom, 32-godišnjom Evan Rejčel Vud.

Iako je Anđelina imala nekoliko holivudskih brakova sa muškarcima, poznato je da ovu zavodnicu privlači i ženski pol. O njenoj navodnoj novoj vezi, za pomenuti mediji, pričao je nepoznati izvor:

- Iako Anđelina privatan život inače voli da zadrži za sebe, nekolicini prijatelja je priznala da je nakon poslednjeg razvoda od Breda Pita odlučila kako je završila s muškim rodom - rekao je izvor i objasnio kako se rodlila ljubav između dve koleginice.

- Magnetska privlačnost nastala je još pre deset godina na jednom događaju na kome su bile obe lepotice u društvu svojih boljih polovica, pa je tako Anđelina došla s Bredom, dok se Evan pojavila s pevačem Merlinom Mensonom. Ostatak je istorija - otkriva anonimni izvor i dodaje:

- Može se slobodno reći kako je to bila ljubav na prvi pogled, ali obe su se nalazile u srećnim vezama pa su svoja osećanja morale da potisnu, ali na kraju ih je ipak spojila sudbina i sad konačno mogu bez zadrške da uživaju u međusobnom društvu - dodaje izvor.

Ni jedna ni druga glumica se još uvek nisu oglasile o ovoj temi, pa se čeka da potvrde ili demantuju...

Kako izgleda glumica sa kojom su spojili Anđelinu, pogledajte u nastavku: