Celebrity News

Sanja Marinković ekskluzivno za "STORY": Završila sam sa ljubavnim iluzijama!

Sanja Marinković ekskluzivno za "STORY": Završila sam sa ljubavnim iluzijama!

Voditeljka “Magazina IN” prvi put iskreno govori o braku sa suprugom Aleksandrom Uhrinom, otkriva šta je iz tog odnosa naučila o sebi i da li je muškarac neophodan da bi žena bila istinski srećna...

Kako vam se čini poznata voditeljka Sanja Marinković (44) na našoj novoj naslovnoj strani? Izgleda li vam kao srećna i ispunjena žena? Dok nijednog trenutka ne poriče da to i te kako jeste, Sanja naglašava da zbog činjenice da se nalazi na naslovnoj nije ništa zadovoljnija od drugih, niti da nema svojih muka i svakodnevnih problema. Pokušali smo zato da dokučimo kakve brige more voditeljku “Magazina IN”, koja na ekranu izgleda kao osoba koja ne ume da skine osmeh. Svoje goste u pomenutoj emisiji redovno propituje o životnim temama, a za 19 godina njenog trajanja, bilo bi neobično da poneki trik nije uspela da sačuva i za sebe. U svojoj uspešnoj knjizi “Moja mera sreće” otkrila je kako ih najbolje upotrebiti, a sada nam najavljuje da uveliko piše novu i nazvaće je “Moja mera ljubavi”. Odlično, tu smo baš zbog te teme i znatiželjni smo da spoznamo šta je naučila o sebi i braku u kojem je sa suprugom Aleksandrom već osam godina i s kojim ima sina Strahinju (12).

Približilo se vreme za sumiranje postignutih rezultata u godini za nama. Po kakvim uspesima ćete pamtiti svoju, a zbog kojih detalja biste voleli da je zaboravite?

- U njoj sam se radovala tuđim i sopstvenim uspesima. Iako mi nikada nije dovoljno priznanja, odmora, provoda, ljubavi i zagrljaja, zahvalna sam publici zbog koje “Magazin IN” beleži rekordnu gledanost, zahvalna sam Strahinji koji me svakoga dana čini ponosnom mamom i svima koji mi daju vetar u leđa da svoje ambicije, koje se ne tiču samo televizije, ostvarim kroz portal za vežbanje namenjen damama, kroz liniju sokova za detoksikaciju za negu tela i kroz moj portal za sve one koji cene i vole ono što radim više od dve decenije. Svaki trenutak za koji bih volela da ode u zaborav shvatala sam kao dragoceno iskustvo i novi početak, i radije pričam o momentima kada sam istinski srećna, a u svom telefonu čuvam samo takve fotografije.

Kako reagujete na ogovaranja da je vaš brak u krizi?

- Nisam od onih razmaženih ili nezadovoljnih žena koje očekuju da im muškarac ugađa i pogađa spisak želja i zahteva, ali jesam spremna da, ma koliko imala strah od novog početka, jednog dana shvatim da nemam više vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog zaveta. Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Da li će ljubav pobediti strah od odlaska vreme će pokazati.

Kao uspešna i samostalna žena, da li ste se ikada suočili s predrasudama prema ženskom polu koje Balkanom vladaju čak i na pragu 2020. godine? Koja vas je najviše pogodila?

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 10. decembra!