Celebrity News

Sestra Luke Jovića je pobedila LEUKEMIJU, ovo je potresna priča fudbalera koja kida dušu

Sestra Luke Jovića je pobedila LEUKEMIJU, ovo je potresna priča fudbalera koja kida dušu

Poznati fudbaler Luka Jović koji je ovih dana u žiži javnosti zbog raskida sa manekenkom Sofijom Milošević, a sa kojom je imao ljubavnu priču koja je obećavala, progovorio je o teškom periodu koji je kao mnogo mlađi prevazišao zajedno sa svojom rođenom sestrom.

Naime, proslavljeni sportista iskreno i otvoreno pričao je o bolesti svoje rođene sestre, koja je, srećom, uspela da pobedi leukemiju.

- Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao 9 ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru. Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom. Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo - otvorio je dušu tada Luka.

Luka Jović dostigao je juče VRHUNSKI USPEH, ali da li ste znali KAKVA LEPOTICA je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

Kako je naveo, Luki je upravo sestrina pobeda dala motivaciju da u svom poslu bude sve bolji.

- Kada je moja sestra pobedila bolest, to mi je dalo želju za uspehom, hteo sam da pobedim kao ona. San mi je bio isti kao kod sve dece u Bataru, da igram za Zvezdu i da dam gol Partizanu u večitom derbiju. Ljudi van Srbije možda neće razumeti, Zvezda je nešto što je teško adekvatno opisati. Da li možda znate za klub zbog našeg tunela? Kada dođu da igraju protiv Zvezde, kažu da izgleda ukleto. Ima grafita, jako je mračno, mnogi se plaše, ali za mene je to normalno. Išao sam kroz taj tunel sa 8-9 godina, kada smo mi bili maskote kao mladi igrači. Kad osetiš atmosferu, ne možeš da veruješ - ispričao je Jović za Blic.

Podsetimo se...

U utorak, 4. juna tekuće godine, poput bombe odjeknula je zvanična potvrda velikog Real Madrida o tome da je Luka Jović njihov novi igrač, a ovo je najveći transfer jednog našeg igrača ikada!

Naime, u redove španskog velikana Luka Jović će iz Ajntrahta prešao je za neverovatnih 60 miliona evra, a Real se za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde zainteresovao posle sjajne sezone koju je ostvario u pomenutom nemačkom klubu.