Celebrity News

Katarina Grujić kupuje penthaus od 600.000 evra?

Katarina Grujić kupuje penthaus od 600.000 evra?

Katarina Grujić, jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, rešila je da se osamostali i kupi sebi stan a kako navodi izvor, reč je o luksuznoj nekretnini i to, u srpskoj prestonici.

Kako pišu domači mediji, atraktivnu pevačicu ova nekretnina koštaće više od pola miliona evra, saznaje “Blic”.

- Katarina već nekoliko godina planira da kupi sebi stan, ali nikako da se sklope sve kockice. Konačno je pre neki dan pronašla stan po svojoj meri, u koji se zaljubila na prvi pogled. Reč je o penthausu u jednoj zgradi na Vračaru gde kvadrat košta oko 3.500 evra. Budući da njen stan ima oko 180 kvadrata, platiće ga oko 600.000 evra. Jeste da je u pitanju ogromna suma, ali Katarina radi svakog vikenda od početka karijere za visoke honorare, a potiče iz imućne porodice, tako da je ovakva nekretnina u njenom vlasništvu bila očekivana - navodi za naš list izbor blizak pevačici i dodaje:

- Katarina je vezana za porodicu, kao i oni za nju, ali svesni su da je u godinama kada treba da otpočne samostalni život, te su podržali njenu odluku da se odseli iz porodične vile na Voždovcu. Katarina jedva čeka da se useli u svoj stan, već je u kontaktu sa arhitektama koji će joj pomoći da ga uredi po njenom ukusu, a već ga je i pokazala, osim porodice, i bliskim prijateljima, sa kojima uskoro planira da napravi žurku za useljenje.

Katarina Grujić više puta je isticala da je imala buran ljubavni život.

Međutim, dečko o kom je pričala, finansijski ju je iskorišćavao.

– Imala sam momka koji je bio sa mnom iz interesa i zbog novca. Osećala sam se ko muško u vezi jer sam mu sve plaćala. Tužno je što sam sve to kasno shvatila. On mi je bo najveća životna greška. Prijatelji su mi skretali pažnju na to, ali sma bila toliko zaljubljena da nisam htela da prihvatim istinu. Tu svoju ružnu prošlost sam opevala u pesmi “Muška kurva” – rekla je Kaća i dodala da ne želi da otkrije o kom dečku je reč.