Celebrity News

Da li ste znali: Koju domaću pevačicu je iskopirala Dženifer Lopez? (video)

Da li ste znali: Koju domaću pevačicu je iskopirala Dženifer Lopez? (video)

Nije prvi put da se neke svetske zvezde ugledaju na naše i da traže inspiraciju među estradnim umetnicima sa ovih prostora.

Međutim, kada se radi o Dženifer Lopez, priznaćete da to dolazi kao iznenađenje.

Naime, ekipa emisije "Ekskluzivno" zaključila je da je Džej Lo ideju za pesmu Ain't your mama uzela od pevačice Mine Kostić, koja je godinu dana pre svetske zvezde snimila singl "Nisam ti ja mama".

Ovo sve objasnila je i sama Mina:

- Ja sam to čula od Raleta, on mi je i radio pesmu, on me je terao da snimam takav spot i da to tako bude provokativno. Ja to sve umem, sve to mogu da iznesem, moram priznati da se svima svidelo - rekla je pevačica u pomenutoj emisji i otkrila čime se trenutno bavi:

- Evo sad sam ponovo prepevala sve moje pesme kao kavere, to će da zvuči fenomenalno. Imam u planu da dovedem sve onako kako treba i da bude sve ispraćeno spotom, svim stvarima koje idu sa tim. Izvinjavam se što nisam tad to uradila, ali prosto to nije bilo kao danas. Ali mi je drago što i dalje trajem, što se slušaju moje pesme, to mi je dovoljan pokazatelj da sam utabala svoje staze - rekla je Mina za emisiju "Ekskluzivno".

Šta je još rekla pogledajte u nastavku:

Da li se slažete da je Dženifer inspiraciju pronašla kod Mine?
  • Da, slažem se.
  • Ne, nikako.
144  · 144