Celebrity News

Ceca iznenadila odgovorom na pitanje o svom emotivnom statusu, pa otkrila da ponovo ima razlog za slavlje

Ceca iznenadila odgovorom na pitanje o svom emotivnom statusu, pa otkrila da ponovo ima razlog za slavlje

Kako smo zakoračili u mesec decembar krenula je praznična euforija, a naši estradni umetnici, već se uveliko spremju za buran radan period.

Među njima je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović koja će za Novu godinu pevati u Beogradi, a već će za reprizu biti u Budvi.

Međutim, ono što sve fanove folk dive zanima jeste šta će žena koja ima sve, poput Cece, poželeti sebi kada sa publikom bude odbrojavala sekunde do ponoći i 2020. godine.

- Što se tiče intime, to ću sačuvati za sebe, a ove ostale želje su one uopštene. Da je porodica dobro, da su svi živi i zdravi. To mi je najbitnije - otkrila je ona za "Informer", pa priznala da će posle napornih nastupa pokušati da pronađe malo vremena za odmor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Oct 8, 2019 at 5:13am PDT


- Nadam se da ću posle napornih nastupa uspeti da odvojim vreme za odmor. Još uvek ne znam gde ću. Najbliža destinacija mi je Kipar, kad god ne znam gde ću, ja odem tamo. Što je i normalno jer tamo imam kuću i svoj mir - ispričala je pevačica koja je na pomen emotivnog života otkrila da nije sama!

Na pitanje da li planira da se skrasi pored nekoga u 2020. godini, za pomenuti list, ona je odgovorila:

- Ko kaže da ja nisam skrašena?! Delujem li razuzdano (smeh)? Šalu na stranu, meni papir nije potreba za sreću i emotivni mir. Ja sam zadovoljna svojim načinom života, organizovala sam ga onako kako sam ja želela, imam dovoljnog iskustva iza sebe i broj godina i privilegiju da mogu da organizujem sebi život onako kako ja to želim - rekla je Ceca za pomenuti list.

Inače, kako je nedavno folk diva imala ogroman razlog za slavlje, svadbu sina Veljka sa njegovom izabranicom Bogdanom, u razgovoru sa pevačicom ne može da se ne dotakne ova tema. Tako je ona na pitanje  da li se se sinu i snahi ne meša u život dala negativan odgovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Oct 16, 2019 at 3:10am PDT

Ceca je, naime, otkrila i da kako njen naslednik sada ima još jedan razlog za slavlje.

- Upravo je odbranio diplomski rad u Banjaluci - rekla je Ceca novinarima, prenosi modno.rs.

Veljko je 2015. upisao Fakultet za menadžment i ekonomiju u Banjaluci.