Celebrity News

Magazin "Story" donosi - Dragana Katić: Iznenadni odlazak bivšeg partnera

Magazin "Story" donosi - Dragana Katić: Iznenadni odlazak bivšeg partnera

Otac sinova slavne voditeljke nedavno je preminuo, što je za Bobana i Bojana bio veliki stres, uprkos činjenici da nisu odrasli s njim i da su podržali majku da podigne tužbu kako bi potražila sve alimentacije koje nikada nisu dobili

Velika istina da svaki partner može da zauvek ostane deo prošlosti samo pod uslovom da s njim nemamo decu, ponovo je potvrđena. Kada je nedavno preminuo otac njenih sinova, pozvali smo Draganu Katić (54), iako smo znali da je njena komunikacija s njim bila na minimumu. Mada spada u osobe s kojima najlepše i najlakše sarađujemo, ovog puta je ostala bez komentara. Potpuno smo je razumeli, jer nijednoj majci ne može da bude svejedno kad se nešto tako bolno dešava u životu njene dece.

Otkad je Dragana Katić pre dvadeset dve godine ostala u drugom stanju, pa sve do danas, o njemu je govorila veoma malo i to isključivo kao o ocu svoje dece. Zbog takvog stava, ali i činjenice da je u branši veoma cenjena te da niko ne bi napisao nešto što bi ugrozilo njenu intimu, nikada čak nije objavljeno ni njegovo ime. Zna se samo prezime – Živanović, jer se tako prezivaju i BobanBojan.

– Bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i s tim sam raščistila. Posle on, iz raznoraznih, ali opravdanih, razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos – ispričala je Dragana pre par godina.

Više o ovome pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 10. decembra