Celebrity News

Dve nedelje nakon porođaja Kristina Radenković: Rođendane više neću slaviti

Dve nedelje nakon porođaja Kristina Radenković: Rođendane više neću slaviti

story

Jedno od zaštitnih lica emisije “Slagalica” Kristina Radenković nedavno je u krugu porodice obeležila 39. rođendan.

Ova mama Tare (3) i Rogana koji je došao na svet pre dve nedelje, priznaje da je njen život sada imam potpuno novi smisao.

- Zvuči kao kliše, ali naravno dok ne dobiješ decu ne možeš ni da shvatiš kakva je to ljubav. Svaki roditelj to zna. Tako da su oni nešto najbolje što mi se desilo. Volela bih da mi se i ranije to dogodilo. Da sam znala, možda bih radila i ranije na tome -  rekla je za “Blic” Kristina i priznala da se još od detinjstva raduje rođendanima i proslavama, ali da su se stvari promenile kada je njen rođendan u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Jul 30, 2019 at 12:05am PDT

- Moji rođendani su mi bili najomiljeniji dani u godini posle Nove godine i Božića. No, od kada imam decu, sve se menja. Evo jutros sam i zaboravila da mi je rođendan. Sada ću tek zaboravljati, s obzirom na to da mi je Rogan rođen deset dana pre mog rođendana. Tako da smo do 38. slavili, sada više nećemo - istakla je ona.

Inače, Kristina je nedavno otkrila kako se snalazi sa novopečenim članom porodice:

Rogan je isti sestra Tara, savršena je beba, spava, jede i ne plače - rekla je ona i otkrila kako je njen emotivni partner i te kako posvećen otac i suprug i da joj pomaže oko svih obaveza oko dece.