Celebrity News

Severina ne da Milanu pasoš njihovog sina?

Severina ne da Milanu pasoš njihovog sina?

story

Pevačica Severina Kojić pre nedelju danan predala je sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću, nakon pravosnažne odluke suda da srpskom biznismenu pripadne starateljstvo nad njihovim detetom.

Međutim, kako pišu domaći mediji, Severina Kojić, sada navodno ne da pasoš detetu, sprečavajući ga i da ide na odmor sa školom i da vidi rodbinu van Hrvatske.

Ovaj potez Severine sve je začudio jer su ona i Milan u bezbroj navrata razmenjivali taj pasoš - kada god bi sa detetom neko od njih putovao van Hrvatske, piše "Srpski telegraf". Pomenuti list navodi kako Aleksandar sada da ne može da ide na odmor sa decom iz svoje škole, ali mu je i uskraćena mogućnost da vidi braću u Srbiji!

Milan Popović otkrio gde će mali Aleksandar živeti: On želi da njegova tri sina idu u istu školu

Popović je navodno preduzeo sve u skladu sa zakonom kako bi zaštitio interese deteta, odnosno kako bi Severina predala sinovljev pasoš, što je dužna da uradi po presudi suda.

Inače, Severina je nakon odluke suda, da Aleksandra daje na starateljstvo ocu, govorila za regionalni medij.

– Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovu nakon tog zadnjeg ročišta i to iščekivanje odluke je bilo najgore. Ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, retko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je takođe jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom detetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to šta piše u toj presudi. To su samo neka slova. Ja sam pre svega ponosna na svoje dete - rekla je nedavno pevačica. A više o tome pogledajte OVDE