Celebrity News

Devojku Kijanu Rivsa prozivaju zbog izgleda, a sada se ona oglasila i svima zapušila usta

Devojku Kijanu Rivsa prozivaju zbog izgleda, a sada se ona oglasila i svima zapušila usta

Holivudski miljenik Kijanu Rivs se pre mesec dana pojavio na crvenom tepihu jednog događaja u  Los Anđelesu i to prvi put u 35 godina karijere držeći devojku za ruku.

Ova vest je odmah izazvala veliku pažnju javnosti jer umetnik decenijama nije imao ozbiljnu vezu i nije otkrivao da ga neka devojka zanima, sve dok se nije pojavila Aleksandra Grant.

Međutim, ono što niko nije očekivao jeste burna reakcija javnosti na izabranicu ovog šmekra. Fanovi su, naime, da li sebi za pravo da komentarišu kako ona nije dovoljno dobra za njega, jer nije "lepotica", a u prvi plan je dospela i njena seda kosa zbog koje, kako kažu, izgleda dosta starije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by InStyle Türkiye (@instyleturkiye) on Dec 6, 2019 at 1:35am PST

Ipak, ono što ljudi ne znaju jeste priče o njenoj kosi koju je Aleksandra sada podelila na društvenim mrežama.

Ona je na Instagramu objavila podatke iz jedne studije koja dokazuje da je dobijaje raka dojke povezano sa bojenjem kose i hemijskim preparatima za jačanje kose, a ona je svoju kosu počela da farba još u dvadesetim godinama zato što je prerano osedela. A to do sada niko nije znao, prenosi "Blic".

- Osedela sam puno pre vremena, u dvadesetima, i farbala sam kosu sa svakom bojom koju sam našla sve dok više nisam prestala da tolerišem toksičnost iz njih. U 30-ima sam pustila kosu da postane "plava"... Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će izgledati u koje god doba života - napisala je i naglasila: "Ako žene stradaju od nametnutnih standarda lepote, haje da razgovaramo o tim standardima -napisala je Rivsova devojka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cotton Hair (@cottonhairedwomen) on Dec 5, 2019 at 11:07am PST

Inače, Grant je umetnica i bavi se slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a sa glumcem ju je pre desetak godina spojio posao.

- Provodimo puno vremena zajedno i puno razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsednuti - rekla je Aleksandra u intervjuu za W Magazin i time potvrdila da se sa glumcem "našla" na nekom višem nivou od onog telesnog.

Dok su neki fanovi bili oduševljeni što je Kijanu opet srećan u ljubavi, drugima se Aleksandra nikako ne dopada.