Celebrity News

Ćerka je nagovara da ide "pod nož": Vesna Zmijanac će napraviti ovu promenu na licu

Ćerka je nagovara da ide "pod nož": Vesna Zmijanac će napraviti ovu promenu na licu

Pevačica Vesna Zmijanac počela je ozbiljno da se priprema za svoj veliki solistički koncert u Beogradu.

Naime, estradna diva posećuje nutricionistu, čije će savete slušati kako bi do marta, kada se održava njen koncert, smršala 15 kilograma.

- Vesna je veliki perfekcionista i samo zbog toga ovoliko dugo nije održavala koncerte u prestonici. Sve mora da bude pod njenom kontrolom, svaki segment, od muzike, izbora pesama, scenografije. Isto to važi i za njen stajling. Shvatila je da šta god da obuče na sceni, neće izgledati onako kako bi ona želela, jer ima višak kilograma, pa je rešila da se toga otarasi. Angažovala je stručnjaka, koji je napravio specijalnu dijetu za nju. Cilj je da do marta izgubi 15 kilograma na zdrav način - priča izvor blizak pevačici za "Kurir".

Ali, to nije jedino što Vesna želi da promeni na sebi. Vesna je pored toga navodno rešila da uradi fejslifiting na nagovor ćerke Nikolije Jovanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Dec 5, 2019 at 5:22am PST

- O tome još razmišlja jer smatra da to može još da sačeka. Ali Nikolija je ubeđuje, možda i popusti - dodao je sagovornik.

Inače, kako prenosi pomenuti list, Vesna je jednom prilikom rekla da je zbog lepote trpela strašne bolove kad je skidala salo sa stomaka.

- Fejslifting sam uradila 2011. godine, i to veoma stručno, te mislim da neće biti potrebe više za tim. Sada samo popunjavam bore kolagenom čim se pojave. Inače, taj zahvat nije previše boleo, iako je dugo trajao, dok me liposukcija mnogo bolela - kazala je ona.