Celebrity News

Oglasila se Severina i poslala poruku koja tera suze na oči

Oglasila se Severina i poslala poruku koja tera suze na oči

Pevačica Severina Kojić pre nešto više od nedelju danan predala je sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću, nakon pravosnažne odluke suda da srpskom biznismenu pripadne starateljstvo nad njihovim detetom.

Nakon što se oglasila na društvenim mrežama i sa svima podelila pismo koje je uputila sinu, sada se Severina još jednom oglasila na Instagramu.

Nakon svega Severina poručuje: Izdržaću jer svom detetu trebam onakva kakva jesam!

Pevačica koja će večeras održati koncert u zagrebačkoj Areni, zahvalila je svima koji su mislili na nju u najtežim trenucima.

- Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osećaj da si nekome u mislima, da te razumeju i da znaju "o čemu se tu radi." Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora i hvala Bosni i Hercegovini i svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome... Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u celoj regiji - napisala je pevačica i dodala:

- Volim vas i molim vas, večeras samo veselje i ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 7, 2019 at 2:55am PST

Inače, nedavno se u domaćim medijima pojavila informacija kako Severina navodno ne da pasoš Aleksandru, sprečavajući ga tako da ide na odmor sa školom i da vidi rodbinu van Hrvatske. Više o tome, pročitajte OVDE