Celebrity News

Ljubav cveta: Turski milioner upoznao sinove Emine Jahović , a evo kakvim pitanjem su je dečaci šokirali

Ljubav cveta: Turski milioner upoznao sinove Emine Jahović , a evo kakvim pitanjem su je dečaci šokirali

Nakon kraha ljubavi sa Mustafom Sandalom, Emina Jahović se zaljubila u nekadašnjeg sportistu, u jednog od najuticajnijih biznismena u Turskoj, Sadetina Sarana, sa kojim je već neko vreme u vezi.

Par je u jednom trenutku napravi nekoliko meseci pauze, nakon čega je pevačica rekla sledeće:

- Postojao je prekid koji je trajao nekih pet meseci, ali nakon toga su nas zvezde ponovo spojile.

Da Emini i Sadetinu sada ljubav cvete govori i činjenica da je pevačica upoznala izabranika  sa sinovima, pišu domaći mediji.

Eminina deca su, kako se navodi, odiševljena maminim dečkom, a navodno su izrazila želju im ona rodi brata ili sestru.

- Oni su u početku bili stidljivi, ali vrlo brzo su se opustili i odlično ga prihvatili. On se sa njima šalio, ponašao se šašavo i kao klinac, a videlo se da oni baš uživaju u njegovom društvu. Posle tog prvog susreta redovno su se viđali sa Sadetinom i često sa njim išli u park. Emina je bila presrećna što se svi lepo slažu i odahnula je, ali zabrinula se kada su je sinovi upitali da li će dobiti uskoro batu ili seku. Emina je bila šokirana odakle to njima, pa je izbegavala da priča na tu temu, međutim, oni su insistirali i stalno je zapitkivali - priča izvor za "Alo" i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on Oct 15, 2019 at 9:36am PDT

- Emina je veoma brzo uvidela da se Sadetin deci uvukao pod kožu i da su ga veoma lepo prihvatili, ali objasnila im je da je još rano da se priča o bebi i da će morati još da pričekaju. Decu je rastužio taj odgovor jer su joj priznali da obožavaju njenog dečka i da bi voleli da mama sa njim dobije seku ili još jednog batu. Iako Emina nije čak ni pričala sa milionerom na tu temu, bila je presrećna što se njena deca slažu sa njim i što žele proširenje porodice - rekao je blizak izvor pevačici.