Celebrity News

Male tajne braka koji traje 23 godine: Nataša Ninković o ljubavi sa biznismenom

Male tajne braka koji traje 23 godine: Nataša Ninković o ljubavi sa biznismenom

Jedna od naših najboljih glumica Nataša Ninković igra u najnovijem domaćem ostvarenju "Ajvar" gde je možemo videti u ulozi Vide, koja je u braku sa Banetom (Sergej Trifunović). Film govori o par koji već duže vreme živi u Stokholmu.

- Vida ima ceo jedan svet sakriven u sebi. Sve to kaže je na neki način manje bitno od onog što zadržava u sebi. Njen lik traži neki decentan i suptilan rad. Vukla sam sve iz tog njenog zakopčanog sveta - kaže Nataša za "Kurir" i nastavilja o glavnim akterima pomenutog ostvarenja između kojih ljubav više ne postoji.

- Partneri nekad nemaju snage da ozvuče problem, a kod Vide je baš to problem. Ona ne zna šta će sa svojim životom i čini joj se da je bolje s takvim problemom u paru nego da ostane sama s nekom istinom - dodaje Nataša Ninković koja je zatim progovorila o svom braku.

Na pitanje da li je nekada u privatnom životu i braku nešto prećutala, ona kaže:

- Već 23 godine. Nisam osoba koja mnogo ćuti, ali s godinama dođe neka mudrost i naučiš da ne moraš uvek da budeš u pravu. Nekad je bolje oćutati i prihvatiti, jer ne možeš da ih promeniš. Ovo sve važi kada ima ljubavi, ali kada ona nestane, kao u slučaju Vide i Baneta, izliže se i ne postoje više sva pravila - završava Nataša za "Kurir".

Podsećamo, Nataša je 23 godine u braku sa biznismenom Nenadom Šarencem, sa kojim ima dvojicu sinova - blizance Mateju i Luku.