Celebrity News

Šokantna ispovest Ivane Peters: Nikad nisam volela Gocu Tržan!

Šokantna ispovest Ivane Peters: Nikad nisam volela Gocu Tržan!

Budući da se godinama unazad spekuliše o spornom odnosu Ivane Peters i Goce Tržan, javnost i njihova publika nikad nije saznala pravi razlog navodne netrpeljivosti između ove dve pevačice.

Kako se ranije pričalo da su oduvek bile "dva različita sveta" upravo je Ivana ovog puta odlučil da malo ozbiljnije odgovori na pitanje o odnosu sa Gocom.

S obzirom na okolnosti koje su ih spajale i to kada su bile u fazi sazrevanja, Ivana je iskreno pričala o tom periodu njihovog druženja.

- Goca i ja smo skroz različite i danas i oduvek smo bile, a poznajemo se odlično jer smo odrasle zajedno. Išle smo u školu zajedno i stasavale u devojčurke kroz grupu Tap 011. Danas ja nju odlično razumem, kao i ona mene, jer se pratimo kroz ceo život. Ranije je baš nisam volela, uvek je bila luđa i hrabrija od mene. Dok smo radile i sazrevale, i sa njene i sa moje strane, bilo je ljubomore i sujete. Ona, na primer, nije htela da vežba pevanje, pa joj je smetalo kad hvale moj glas, koji je bio rezultat velikog rada. Samo da ne radi sebi nešto loše, meni je danas okej sve što Goca radi. Ona je potpuno otvorena i brbljiva, nekad i previše, što je u mladosti znalo da me čudi i da mi smeta, pa i sam joj i zamerala što mora da govori stvari za koje zna da će izazvati pažnju medija i skandalozne naslove, ali to mi je danas beskrajno zanimljivo i drago mi je što je Goca ostala svoja i ista - rekla je Ivana u intervjuu za Kurir.