Celebrity News

Rasplakaćete se kada vidite Severinin susret sa majkom Anom (video)

Rasplakaćete se kada vidite Severinin susret sa majkom Anom (video)

Ovih dana, bukte vesti o Severininom gubitku starateljstva nad sinom Aleksandrom, a koji je po odluci suda, pripao ocu, popularnom biznismenu, Milanu Popoviću. 

Poslednji redovi o pevačicinom gubitku jednako su teški kao i oni prvi, a da se jedna majka od ovih vesti nikad neće oporaviti, evidentno je.

Protekle dve nedelje za lepu pevačicu, bili su najbolnijii period koji pamti - u pretprošli četvrtak, sudskom odlukom Severina predala je sina Aleksandra njegovom ocu.

Stegnutog srca, krenula je dalje i pre dva dana ponovo odradila spektakularan nastup u zagrebačkoj Areni. Budući da je njena situacija oko gubitka starateljstva nad detetom potresla ceo region, kao i da su joj podršku dali i znani i neznani ljudi, Severina je odlučila da se zahvali svima na rečima podrške koje su joj u ovim prelomnim trenucima, kako kaže, dale ogromnu snagu!

– Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osećaj da si nekome u mislima, da te razumeju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu. Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svima, ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić. Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u celoj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas i molim vas, večeras samo veselje i ljubav – napisala je Severina uoči nastupa.

Tom prilikom, najveću podršku dala joj je i majka Ana.

Emotivan momenat i suze koje su potekle niz lica mnogih kada su ugledali osmehe majke i ćerke definitvno je paralisao mnoge. Njihove iskrene emocije podsetile su nas na to šta znači bezuslovna ljubav roditelja.

Nakon svega Severina poručuje: Izdržaću jer svom detetu trebam onakva kakva jesam!

Pre nekoliko dana za GloriU.hr Severina je pričala o svom odnosu sa sinom uporedivši ga sa onim koji ima sa svojom majkom Anom.

Podsetite se:

– Budim se, 5:37, subota je. Suprug mi kaže – spavaj još malo. Poljubim ga i kažem – a ne, moram oprati kosu, dolazi nam on. Aleksandar mi uvek kaže – mama, kako volim zaspati uz tvoju mirisnu kosu i zato jer si topla i meka… Sušim kosu i gledam se, a u ogledalu vidim ženu koja mi govori: “Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli”. Dolazi ti on. Dolazi mi moj sin u 10 sati. I moje misli od pre se odjednom rasprše jer on se pretvara u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u njega. 

Zove me moja mama oko 7:15, i viče po dalmatinski – alooo, dolazim i ja iz Splita. Dolazi mi i mama, mojoj sreći nema kraja. Uvek je znala kad i na koji način je trebam. Kad je nije bilo kod kuće, mislila sam da je to onda kuća bez srca. Čudila sam se kako mi doda maramicu pre nego što kinem, znala je kad ću se razboleti i po zvonu je znala koju sam ocenu dobila u školi. Mislila sam da ima posebne moći znanja. Sad, kad sam majka, znam kako je znala. Jednostavno znaš – ispričala je pevačica za Gloria.hr.

Na narednoj strani pogledajte emotivan susret Severine i njene majke...

 

View this post on Instagram

 

MA-MA! MA-MA! MA-MA! ❤️ #mama #themagictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 8, 2019 at 11:43am PST