Celebrity News

Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon operacije: Dobra je vest da nisam umro iz prve (video)

Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon operacije: Dobra je vest da nisam umro iz prve (video)

Nakon vesti da je popularni kantautor imao infarkt, a koju je Beba Balašević objavila na svom Fejsbuk profilu, Đorđe Balašević oporavlja se nakon operacije srca zbog koje je morao da otkaže koncert u Kragujevcu.

Nakon ugradnje stenta i oporavka kod kuće, popularni pevač u poruci koju je ponovo objavila njegova ćerka Beba, istakao da nije bilo operacije na otvorenom srcu i da se sada uspešno oporavlja kod kuće uz podršku svoje porodice.

Sin Đoleta Balaševića verio devojku u Izraelu

Pogledajte:

- Imam dve vesti, jednu dobru i jednu lošu. Dobra je vest da nisam umro iz prve, a loša vest je da to nije skok uvis, da imaš tri pokušaja, nego imaš neograničeni broj pokušaja. To nije važno. Bio sam u maloj frkici, žao mi je što smo morali da odložimo koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam "doteran". Ja kada odem kod lekara, uvek mi nešto vade. Prvi put sam dobio neke stentove, ima četiri stentića. Rekli su mi da ću moći da trčim, ja ne verujem. Nemojte da me pitate da li sam dobro, jer neću biti više nikad dobro, zato što imam 100 godina, ali se nadam da ćemo nastaviti tamo gde smo stali. Uglavnom, vratio sam se kući nakon četiri dana, tu se oporavljam u našem dvorištu, uz pomoć svoje porodice - rekao je Đole.