Celebrity News

Kao u najlepšem božićnom filmu: Bajkovito praznično "ruho" doma Jelene Karleuše (foto)

Kao u najlepšem božićnom filmu: Bajkovito praznično "ruho" doma Jelene Karleuše (foto)

Pevačica Jelena Karleuša ove godine preselila se u vilu na Dedinju sa ćerkama i suprugom, a verujemo da je već tada počela da osmišlja i željno isčekuje vreme kada će je prvi put "obući" u praznično, novogodišnje izdanje.  A naša diva, sada je to i učinla.

Naime, Jelena se prilično potrudila oko dekoracije svog novog doma, pa je tako celu kuću ukrasila lampicama i prepoznatljivim simbolima - Sneškom Belićem, irvasima, Deda Mrazom.

Prelepim izdanjem kuće, sigurno su se najviše obradovale pevačicine ćerke Nika i Atina, ali i komšije koje uživaju u ovom pogledu.

Inače, kako su ranije preneli domaći mediji Jelena i njen suprug Duško Tošić kupili su kuću od fudbalera Dragana Stojkovića Piksija koja je navodno koštala 2.500.000 evra.

– Kuća se nalazi u otmenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za decu. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Za Atinu i Niku planirane su zasebne sobe sa terasom i kupatilom, a iza kuće će biti izgrađen bazen. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinjske sobe – rekao je izvor tada za “Svet”.

Kako izgleda novogodišnje izdanje doma Jelene i Duška pogledajte u nastavku: