Celebrity News

Miloš Biković se javio iz Los Anđelesa sa poznatim kolegom, a imao je i poruku za njega (foto)

Miloš Biković se javio iz Los Anđelesa sa poznatim kolegom, a imao je i poruku za njega (foto)

Glumac Nikola Đuričko je u septembru sa porodicom otpočeo život na novoj adresi i to, zbog novih poslovnih poduhvata, a supruga Ljilja i naslednici Nađa i Đorđe najveća su mu podrška.

Sada su Đurička njegove mlađe kolege Miloš Biković i Miodrag Radonjić posetile "preko bare", pa su se pohvalili fotografijom sa njim nastalom u Los Anđelesu.

- Jedna slika sa popularnim holivudskim glumcem... Svetsko, a naše! - napisao je Biković u opisu slike, pa nastavio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Dec 9, 2019 at 10:26am PST

- Džoni verujem u tvoj talenat i harizmu. Siguran sam da ćeš i ovde dobiti potvrdu onoga sto mi u Srbiji odavno znamo. A to je da si sjajan glumac, neponovljive harizme i smisla za humor - dodao je Miloš i oduševio sve fanove poznatoh glumaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Dec 5, 2019 at 3:34pm PST

Život u Americi

Inače, Nikola je nedavno objasni kako funkcioniše njegov život u Americi i kako se čitava porodica vrlo brzo privikla na život na drugom kontinentu.

– Doručkujemo zajedno, Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, a ja vozim Nađu do njene škole. U povratku slušam diskove za učenje španskog. Onda obavljamo dnevne obaveze, učimo za test iz vožnje, obilazimo muzeje, istražujemo grad, bakćemo se papirima, birokratijom, pišemo mejlove,, čitamo scenarije, upoznajemo se sa raznim ljudima iz filmske industrije, dogovaram buduće poslove… Vikendom idemo na okean, na plažu, i družimo se sa prijateljima, odlazimo u stare dobre bioskope. Obično, kao i svi – ispričao je Nikola nedavno za “Gloriu”.