Celebrity News

Mia Borisavljević otkrila sistem ishrane kog se pridržava, pa priznala i sa kakvim se zdravstvenim problemom suočila

Mia Borisavljević otkrila sistem ishrane kog se pridržava, pa priznala i sa kakvim se zdravstvenim problemom suočila

Mia Borisavljević važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a kako sama kaže, njena tajna je dobra ishrana i redovan trening, ali ne krije da to duguje i genetici.

Međutim, lepa pevačica je za “Zdrav život” otkrila i da su nakon što su joj u osmom mesecu trudnoće lekari ustanovili dijabetes prešla na poseban sistem ishrane.

- Ne trudim se previše oko svoje linije koja je uvek manje-više ista. Imam samo uobičajen način života, koji očigledno odgovara mom telu i bez nekih velikih napora i odricanja izgled dođe sam po sebi. Svi već znaju da se bavim sportom (amaterski), ali redovno dugi niz godina, nisam alava kad je hrana u pitanju, ali ne odričem se ničega, dakle sve u normalnim količinama - kaže Mia, prenosi "Blic" i dodaje da redovno vežba:

- Trening je sastavni deo mog života. Taj deo dana obožavam i to je velika sreća ako zavolite fizičku aktivnost. Naravno da se dešava da propustim trening zbog posla i deteta. Tada se osećam loše i nadoknadim to sledeće nedelje.

Mia ipak priznaje da je ozbiljnije počela da brine za svoje zdravlje kada su joj tokom trudnoće ustanovili da boluje od gestacijskog dijabetesa.

- To je bilo u osmom mesecu trudnoće, nisam osećala ništa, samo se po ultrazvuku videlo da beba napreduje dve nedelje brže od termina, što i nije strašno, jer svaki ultrazvuk pokaže drugačije, ali sam ipak izbacila šećer i belo brašno. Za hleb sam se snalazila, pravila sam ga od raži, semenki, svega i svačega, ali za šećer je bila noćna mora. Jedva sam izdržala do porođaja. I zato tvrdim da je zavisnost od šećera jako opasna, ali priznajem da sam zavisnik. Međutim, kontrolišem se barem kad su količine u pitanju - rekla je ona za “Zdrav život”, pa otkrila kako izgleda nje sistem ishrane.

- Znači 16 sati ne jedete, 8 sati jedete šta god vam padne na pamet, a to kad kažem mislim naravno i na slatkiše i picu i sve što poželite, ako morate baš. E sada, možete se pridržavati sistema 14/10 koji ja češće praktikujem jer mi je izvodljivije da večeram u 20 sati i da mi prvi sledeći obrok bude sutra u 10 sati. Dakle, to je moj način života, nije dijeta i nije nešto što radim privremeno i povremeno, nego tako živim.