Celebrity News

Mina Lazarević ne krije emocije: Plakalo mi se od sreće, mnoge žene će se prepoznati!

Mina Lazarević ne krije emocije: Plakalo mi se od sreće, mnoge žene će se prepoznati!

story

Glumica Mina Lazarević ponovo sarađuje sa scenaristom Sinišom Pavićem, nakon 22 godine, koliko je prošlo od snimanja "Porodičnog blaga", u kome je igrala Čupku.

Naime, glumica sada igra jednu od glavnih uloga u novoj seriji "Junaci našeg doba", koja od 16. decembra počinje da se emituje na RTS-u, piše "Blic".

Mina Lazarević u novoj seriji tumači lik Maje, dok njenog supruga Velimira igra Igor Đorđević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERIJE.REGION | ?? (@serije.region) on Jul 13, 2019 at 7:08pm PDT

- Plakalo mi se od sreće što sam ponovo, posle 22 godine, dobila priliku da sarađujem sa Sinišom Pavićem. Siniša je prepoznao ono što nas karakteriše. Mislim da će se mnogo žena prepoznati u Maji upravo zbog te čuvene ženske osobine da od muškarca pravimo junaka u svojoj glavi, pogovo kad smo mladi. Takvih brakova ima mnogo, više nego što možemo da pretpostavimo. I onda ljudi kažu "pa šta bi odjednom". Pa nije odjednom, to se godinama dešavalo - rekla je glumica na konferenciji za medije povodom početka emitovanja serije.

- Videćemo koliko je neki par uparen kako treba, ili koliko su sposobni da jedno iz drugog izvuku ono najbolje, pa makar što kaže Siniša i uvredama i ponižavanjima. To radi i Maja, veruje i dalje da će iz muža da izvuče maksimum. Koliko će se u tome snaći videćemo, ni u našim životima nije svako sposoban da se izbori sa nekom situacijom i okolnostima koje su ga snašle, i to je jedna od stvari koju će gledaoci prepoznati i pronaći se delimično u svakom od nas - dodala je Mina.