Celebrity News

Ana Nikolić objavila video koji je zapalio Instagram! (video)

Ana Nikolić objavila video koji je zapalio Instagram! (video)

Pevačica Ana Nikolić je već neko vreme u žiži javnosti zbog svog fizičkog izgleda. Prvo je bila na meti medija zbog viška kilograma koje je dobila u trudnoći a sada njeni pratioci i fanovi ne prestaju da komentarišu transofrmaciju koju je priuštila svima koji su njen povratak čekali.

Nedavno i na svadbi Veljka Ražnatovića, svojim pojavljivanjem i izgledom šokirala je sve.

U savršenoj zelenoj haljini animal printa, sa dubokim šlicem, otkrila je njene zategnute butine, a još dublji dekolte naglasio je njenu ženstvenost i seksepilnost.

Međtuim, Ana se tu  nije zaustavila.

Ponovo zgodna pevačica uskoro će objaviti novi album, koji će pratiti ekranizacije pesama na kojima je pevačica mesecima vredno radila.

- Mala sladak život voli, neće da je ljubav boli - napisala je Nikolićeva stih jedne od novih numera, uz fotku sa snimanja spota.

U halterima, ističući bujni dekolte Ana je svima zagolicala maštu, a kako izgleda u ovom provokativnom izdanju, zagolicala je pratiocima maštu a sada je ponovo uradila nešto što je sve zaintrigiralo...

 

View this post on Instagram

 

???? ?? ???????? . . ?? . Mala sladak zivot voli nece da je #ljubav boli . . #newalbum #klinika #soon ✨

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Dec 10, 2019 at 8:43am PST

Ana je poslednjih nedelja vidno smršala, a to je pokazala i izdanjem u ekranizaciji jedne od novih numera, kako izgleda pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B6PCxrtniMN/