Celebrity News

Ekskluzivna ispovest Milana Popovića za "STORY": Važno mi je DA NAŠ SIN REDOVNO VIĐA MAJKU

Ekskluzivna ispovest Milana Popovića za "STORY": Važno mi je DA NAŠ SIN REDOVNO VIĐA MAJKU

U ekskluzivnoj ispovesti za magazin “Story”, poznati biznismen tvrdi da ni na koji način nije uticao na odluku suda u Zagrebu koji mu je dodelio starateljstvo nad Aleksandrom, njegovim i Severininim naslednikom, kao i da mu je jedino važna dobrobit deteta

Postoje ljudi za koje ne treba napisati nijednu reč da bi se objasnilo zašto su se baš oni, u tom trenutku, našli na stranicama magazina. Milan Popović, „kralj bakra“ i jedan od najimućnijih žitelja našeg regiona, upravo je takav sagovornik. Svako ko živi u Srbiji i Hrvatskoj zna da je njegova i Severinina dugogodišnja borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom nedavno doživela kulminaciju. Čim je sud u Zagrebu doneo odluku da dečak ubuduće živi sa ocem, počeli su da se nižu komentari i reakcije. Mnogo toga se moglo čuti i pročitati, mada pravu istinu znaju samo glavni akteri i njihovi advokati.

Budući da ste veoma uspešan poslovan čovek, sigurno kad pravite planove, u obzir uzimate i pozitivne i negativne faktore. Da li ste očekivali da će javnost, posle donošenja sudske odluke, u tolikoj meri stati na Severininu stranu?

- Nisam baš razumeo ovo pitanje. Posao kojim se bavim ne zavisi od mišljenja javnosti, niti ona odgaja moju decu, pa zato nema razloga da ono ulazi u moje biznis planove. Zanima me odakle vam to da je javnost stala na Severininu stranu? Od raznih medija koji se bave ovom temom dobijam suprotne informacije. Nisu javnost javne ličnosti koje u medijima daju podršku Severini. Šta je sa svim očevima i majkama kojima javnost nije dostupna, a koji zajednički odgajaju svoju decu, u miru i harmoniji. Oni najbolje znaju koliko je važna uloga i jednog i drugog roditelja u životu svakog deteta i mir među njima. Nemojte da me provocirate da vam komentarišem te javne ličnosti koje su stale na Severininu stranu.

Da li ste na bilo koji način uticali na odluku Opštinskog građanskog suda iz Zagreba da izda saopštenje, kojim se praktično demantuje da ste “sve njih kupili”, što se često čuje?

- Bože, šta vi mene pitate?! Kakve ja imam veze sa Opštinskim građanskim sudom u Zagrebu i njihovom politikom rada?

Da li pre izjave za novine ili, još više, dogovora s advokatom da preduzme neki korak, prvo pomislite kako će se to odraziti na Aleksandra ili na njegovu majku?

Odgovor na ovo pitanje kao i celu ekskluzivnu ispovest Milana Popovića, pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 17. decembra!