Celebrity News

Ana Bebić za magazin "Story": U drugoj trudnoći sve je lakše!

Ana Bebić za magazin "Story": U drugoj trudnoći sve je lakše!

Sa pevačicom Anom Bebić (33) poslednji put smo razgovarali nakon njenog porođaja i tada nam je otkrila da priželjkuje dve stvari: povratak na estradnu scenu i da sinu Matiji (1) podari brata ili sestru. Nije prošlo ni pola godine, obe želje istovremeno su joj se ispunile. Neposredno nakon što je saznala da je u blagoslovenom stanju, počela je rad na novoj numeri "Avet" za koju je uradila i spot. Suprug Ivan Đolić u potpunosti ju je podržao u toj odluci, stoga lepu Metkovčanku sada očekuje promocija pomenute pesme i rad na novom singlu koji će objvaiti pošto se porodi.

– Muziku i anranžman radio je Nemanja Filipović, dok je deo teksta priredio Marko Mandić. Pesma je mračna, ali melodijski brza. Međutim, baš ta kontradiktornost dopala mi se na prvo slušanje. Dugo sam razmišljala da li da sačekam da rodim drugo dete pa da je objavim, ali onda sam došla do zaključka da mi muzika mnogo nedostaje i da neću moći toliko da čekam. Planiram promociju, ali i rad na novoj pesmi.

Da li to znači da se odlično osećate i nemate jutarnje mučnine?

- Prva tri meseca imala sam baš jake mučnine. Osim toga, omiljene slatkiše i jutarnju kafu nisam mogla da okusim. Sada je sve mnogo lakše. Ne znam da li to ima veze s tim što moram da brinem o Matiji, te je sva moja pažnja usmerena ka njemu, ali čini mi se da nelagodnosti u drugoj trudnoći jednostavnije prevazilazim - rekla je lepa trudnica koja i ovoga puta čeka dečaka.

Šta je još Ana rekla o drugoj trudnoći, karijeri i svom modnom stilu, poročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 17. decembra