Celebrity News

Zaboravio Sofiju: Luka Jović se zaljubio u bivšu devojku Veljka Ražnatovića? (foto)

Zaboravio Sofiju: Luka Jović se zaljubio u bivšu devojku Veljka Ražnatovića? (foto)

Kako prenose domaći mediji, fudbaler Luka Jović navodno se nakon raskida sa Sofijom Milošević zaljubio u njenu koleginicu, manekenku Draganu Banić, bivšu devojku Veljka Ražnatovića.

Luka Jović i Sofija Milošević više nisu zajedno: Čuveni fudbaler potvrdio raskid

Navodno je zgodni sportista "bacio oko" na Draganu još tokom veze sa Sofijom koju je tada slučajno upoznao i sa kojom je razmenio brojeve telefona, piše "Hit Informer".

- Luka je upoznao Draganu preko prijatelja i odmah se oduševio. Razmenili su brojeve i počeli da se dopisuju. To njihovo muvanje je bilo baš u periodu kada je Sofija davala izjave za medije i pričala kako su Luka i ona ludo zaljubljeni jedno u drugo. On se baš loži na manekenke. Kod Dragane mu se svidelo i to što je uvek bez šminke, prava prirodna lepotica. Uostalom, takva je i majka njegovog sina Davida, Andela Manitašević - ispričao je izvor pomenutog lista.

Kako se dalje piše, Luka i Dragana još uvek nisu u vezi, ali se sportista nada tome.

- Sa Draganom se kasnije sretao i na nekim žurkama koje su organizovali njegovi prijatelji fudbaleri i tu su nastavili da se muvaju, ali se ništa konkretno nije desilo. Sve se svelo na dopisivanje i duge razgovore. Kada su devojke u pitanju, Luka je vrlo stidljiv i retko kada prvi krene u akciju. Do sada mu se nije desilo da startuje neku devojku i da je odmah iste večeri odvede u krevet. Upravo zbog toga ga sve devojke cene i poštuju - kaže izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 7, 2019 at 4:36am PDT