Celebrity News

Definitivno kraj: Emina Jahović ostavila Sadetina Sarana

Definitivno kraj: Emina Jahović ostavila Sadetina Sarana

Nakon višednevnih izveštaja turskih medija da je Emina Jahović raskinula sa dečkom Sadetinom Saranom stiže i odgovor pevačice.

Naime, pre dva dana je objavljen post Sadetina iz klinike za lečenje depresije, u kojoj je boravio i posle razvoda od supruge, zbog čega su tabloidi preneli da je raskinuo s Eminom. Međutim, to ništa nije bilo potvrđeno, do sada.

Emina Jahović ostavila Sadetina, milioner u depresiji?

Iako se Emina inače previše ne obazire na novinske natpise, pevačica više nije mogla da izdrži pa je u kratkoj izjavi tamošnjim medijima, potvrdila:

- Tačno je, to je gotovo - rekla je Emina, prenosi "Avaz".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Najčitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on Oct 15, 2019 at 9:36am PDT

Pevačica nije želela da odgovara na dalja pitanja novinara, među kojima je bilo i "da li su raskinuli zbog mlade Defne Semijeli", voditeljke s kojom su Sadetina nedavno spajali mediji, ali Emina je samo još dodala kako ne zna osobu za koju je novinari pitaju i da je razlog raskida to što "želi da bude sama".

Inače, Emina Jahović nedavno je pričala o tračevima koji kruže o njoj:

– Ja nikada nisam nikoga tužila, jer je to bacanje perja u visinu. Svi imaju pravo da pišu, mi smo izabrali ovaj posao, javne smo ličnosti. Ono što je u našoj savesti, verujem u to. Moja majka to teško podnosi, a posebno moj brat – rekla je tada Emina u emisiji “Premijera – Vikend Specijal” i dodala: