Celebrity News

Tamara Kalinić snimila kako vadi filere iz usana (VIDEO)

Tamara Kalinić snimila kako vadi filere iz usana (VIDEO)

Iako je popunjavanje usana filerima u proteklom periodu zauzelo prvo mesto na listi ulepšavanja skoro svih žena, ponekad preterivanje u tome može umnogome da da potpuni kontraefekat

Naime, najpoznatija srpska blogerka Tamara Kalinić, koja inače živi i radi u Londonu, odlučila je da prazničnu euforiju provede u Holandiji, a tom prilikom, rešila je i da smanji usne.

https://www.instagram.com/p/B57xZmkB5sj/

- Zaista mislim da moje usne nisu prevelike, ali želim da izvadim sve filere koje imam u usnama. Mislim da su velike usne prevaziđene. Ovo zaista nije jedini razlog zbog kog sam u Amsterdamu - rekla je Tamara Kalinić u video materijalu koji je snimila.

Tamara Kalinić IMA VRHUNSKU TAJNU za dugačke trepavice, a odgovor se krije u proizvodu koji može da se kupi za 200 dinara!

Tamara koja je inače i veliki uzor mladim devojkama u našem regionu zbog izizetnog stila koji poseduje, snimila je čak i video na ovu temu, kako bi na jednostavan način i kroz interesantne kadrove, pokazala upravo mlađim naraštajima kompletan proces vađenja filera...

U videu se detaljno vidi proces, ali i luksuz u kojem uživa dok boravi u Holandiji.

Podsetimo se...

Tamara Kalinić, najuspešnija modna blogerka u septembru mesecu svrstana je na listu najuspešnijih influensera.

Listu 100 najuspešnijih influensera Velike Britanije sastavio je magazin “Sunday Times”, a na 21. mestu našla se naša modna blogerka Tamara Kalinić.

Ovu vest ponosna Tamara objavila je na svom Instagram profilu.