Celebrity News

Supruga Saše Popovića ne krije šta misli: Nije pravedno da se pevačice iz rijalitija porede s našom decom

Supruga Saše Popovića ne krije šta misli: Nije pravedno da se pevačice iz rijalitija porede s našom decom

Pevačica i izabranica donedavnog direktora Grand produkcije Saše Popovića Suzana Jovanović bez dlake na jeziku istakla je svoje mišljenje o činjenici da se pojedine rijaliti zvezde bave pevanjem.

Naime, nakon što su Kija Kockar i Luna Đogani posle pobede u rijalitiju Zadruga naišle na burne reakcije javnosti kada su se otisnule u pevačke vode, sada je ona ovu temu imala šta da kaže i Suzana Jovanović koja objašnjava zbog čega rijaliti zvezde ne mogu da se porede sa učesnicima Zvezda Granda.

View this post on Instagram

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov 30, 2019 at 7:03am PST

- Nije pravedno da se pevačice iz rijalitija porede sa našom decom, ali danas je i nemoguće moguće - istakla je Suzana za "Svet".

- Naša deca su prošla mukotrpan put, borba, trud, stres hoće li proći, šta će žiri da kaže, koju pesmu da izaberu. Tačno se vidi ko je iz Zvezda Granda po tome koliko se bori za karijeru - dodala je Jovanovićeva.

- Evo, Milica Pavlović je živ dokaz, pa Milica Todorović, Katarina Grujić, mala Aleksandra Mladenović. To su devojke koje zaslužuju svako poštovanje, vredno rade i zarađuju, ali i ulažu u karijeru - zaključila je Suzana za pomenutil list.

Podsećamo, nedavno su Saša Popović, Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović prodali ostatak od 49 procenata “Grand produkcije” kompaniji “Junajted medija”, koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto.

Živojinović i Saša su tako ukupno zaradili još 15 miliona evra, koliko su inkasirali i pre pet godina!

Više o tome, pročitajte OVDE