Celebrity News

Jelena Janković: Nova baza u Beogradu

Jelena Janković: Nova baza u Beogradu

Već dugo je luksuzna vila poznate teniserke u Kaliforniji na prodaju, ali ovih dana objavljeno je da ona uživa u blagodetima bogatstva na drugoj lokaciji i to domaćoj, budući da je kupila veliki stan u “Beogradu na vodi”

Još otkako su naši najslavniji teniseri stupili na svetski tron pre gotovo petnaest godina, mnogima je bilo jasno da od tog sporta može lepo da se živi. Najzad, nakon fudbala, procenjuje se da je baš beli sport u vrhu primanja onih koji se njime bave. U toj statistici može se pronaći i nekadašnja najbolja svetska teniserka Jelena Janković (34), koja već nekoliko godina ne postiže rezultate na terenu zbog mnogobrojnih povreda, ali je svoj talenat umela da unovči onda kada je bilo najvažnije. Prema zvaničnim podacima od pre dve godine, koji su do danas najsvežiji, vrednost njene imovine dostiže petnaest miliona dolara. Iako karijeru još uvek nije zvanično okončala, čini se da se s jednog luksuznog sporta ovih dana prebacila na drugi. U pitanju su nekretnine, kojima popularna Džej Džej, kako stvari stoje, raspolaže na više frontova. Prošle sedmice pohvalila se veoma skupocenim šopingom, na kojem bi joj sigurno pozavidele brojne koleginice.

Jelena je, naime, kupila veliki stan u novoizgrađenom elitnom prestoničkom naselju Beograd na vodi, a to je bila prilika da se pohvali svojim pratiocima na društvenim mrežama.

– Pijem kapućino s pogledom – napisala je ona. I to kakvim!

Stan koji je Jelena kupila čini se da je na dovoljnoj visini da joj ušće dve reke bude na dlanu, ali i mnogo više od toga. Za sada, pogled je tek jedna od stvari na kojoj pratioci mogu da joj zavide, budući da nije sasvim poznato kako stan izgleda iznutra. Jednu prostoriju ipak je “otvorila” javnosti. U dnevnom boravku, kako se može videti, nalaze se veliki pametni televizor, skupocena garnitura i sitni detalji koji su ukusno “skockani”. To je sve što je poznato, ali nije odgovorila na mnoga pitanja – da li će tu živeti sa svojim momkom, s kojim će se možda uskoro i venčati, kao i namerava li Jelena da svoju svakodnevicu veže za Beograd.

Jelena Janković proslavlja 34. rođendan, a mnogi su zanemeli kad su posle LUKSUZNE VILE, videli I OVO (foto)

Pitanje koje se bavi Jeleninim povratkom u rodni grad jednako je interesantno i zato što je poznato da je na drugoj, znatno daljoj adresi, odavno skućena. A zašto bi odatle iko odlazio? Jankovićeva, naime, poseduje nekretninu i to daleko skuplju u drugom kutku planete, u San Dijegu. Tamo je još davno kupila vilu koja vredi čak 13,5 miliona dolara. U Kaliforniji se nalazi njena palata koju je sagradio italijanski dizajner Santo Pasaja. Prostire se na više od petnaest hiljada kvadratnih metara, ima veliki bazen, još veću garažu, osam spavaćih soba i čak jedanaest kupatila. Tu su i kućni bioskop, vinski podrum, teretana, sauna, sala za bilijar i mnoge druge pogodnosti, ali iz nekog razloga, ona je odlučila da to mesto proda. Kada smo nedavno upitali njenu majku Snežanu Janković da li je to imanje pronašlo novog stanara, odgovorila nam je da nije, ali da ne žure s prodajom tog objekta. Kako stvari stoje, Jelena će još neko vreme uživati u svoje dve nekretnine, a vreme će pokazati koja joj je više prirasla srcu.

Jelena je spremna za udaju

Kako nam je njena majka Snežana nedavno rekla, ne postoji razlog da njena ćerka ne uživa u blagodetima svega što je godinama ostvarivala.

– Srećna je i zadovoljna svojim životom. To se vidi i po slikama koje objavljuje. Uživa u životu, ispunjena je i emotivno. Ima divnu vezu i logičan sled događaja je da razmišlja o udaji – otkrila nam je Snežana.