Celebrity News

Hurricane pokorile i Los Anđeles: Lepotice snimale u stidiju gde su se "krčkali" najveći hitove Bijonse! (foto)

Hurricane pokorile i Los Anđeles: Lepotice snimale u stidiju gde su se "krčkali" najveći hitove Bijonse! (foto)

story

Grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić Ksenija Knežević postale su prve muzičarke sa Balkana koje su snimile singl u Los Anđelesu u studiju Universal Music!

Nakon što su konkurisale za Beoviziju, devojke su spakovale kofere i otputovale u Los Anđeles gde se i danas nalaze, a tokom prethodna dva dana snimile su dva singla za američko tržište.

Pesme su im radili višestruko nagrađivani autori Bryan Todd koji je sarađivao sa Majli Sajrus i Keli Klarkson i mnogim drugim svetskim zvezdama. Bryan je producent u Universal-u koji je bio nominovan za najznačajniju muzičku nagradu Grammy. Ovaj producent i kompozitor zajedno sa tekstopiscem Adisom Eminićem, koji je učestvovao kao autor na nekolicini numera u okviru ESC (Eurovision Song Contest), a sa njima i oskarovka Vanessa Campagna potpisuje dve nove pesme grupe Hurricane!

Snimalo se u dva studija, u studiju Village snimljen je prvi singl pod nazivom Roll the Dice. Ovaj studio je poznat kao mesto odakle su izašle pesme koje su imale višemilionske tiraže. Drugim rečima, u pomenutom studiju snimale su Lejdi GagaDr DreBijonse, Elton Džon, čak i Frenk Zapa i mnoga druga najveća imena svetske muzičke scene. Nakon što su završile prvi singl, devojke iz grupe Hurricane drugi singl snimile su u Universal studiju u okviru ogromnog kompleksa Universal Publishing grupe.

Takođe, poznato je da je Universal jedan od najvećih autoriteta kada su u pitanju muzička izdanja. Grupa Hurricane, inače, kreće sa promotivnim aktivnostima za tržište Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije čim ovi singlovi budu u potpunosti gotovi. Nakon 48 sati napornog rada u studiju devojke su zadovoljne učinjenim poslom, a producent i cela ekipa koja stoji iza ovog projekta očekuju da će ovo biti prvi korak grupe Hurricane u okviru promocije na američkom tržištu koju one do sada nisu imale.

Višestruko platinasti producent Bryan je rekao da su Ksenija, Ivana i Sanja prve devojke sa Balkana sa kojima je sarađivao i istakao da je oduševljen njihovim talentom. One u Los Anđelesu ostaju još nekoliko dana kako bi obišle sve znamenitosti, te dogovorile nastavak saradnje sa ovom ekipom.