Celebrity News

Džordž Kluni našao drugu?

Džordž Kluni našao drugu?

Budući da nekoliko meseci unazad javnost ne prestaje da spekuliše o problematičnom braku Džordža i Amal Kluni, na meti traćeva i šuškanja opet su se našli, ali evo šta je sada podrgrejalo priču...

Naime, nakon što je u javnost procurila informacija da se par žestoko posvađao oko usvajanja deteta, problemi u bračnoj idili Klunijevih ne jenjava.

Kako sada pišu strani tabloidi, a prenosi Story.hr život u život ovog bračnog para, navodno umešala se treća osoba - druga žena, zbog koje se njihova ljubav dovodi u pitanje.

Iako su detalji za sada nepoznati, nagađa se da je njihov odnos zbog spomenute žene postao vrlo napet.

Džordž Kluni dugo je bio neženja za kojim se ludele žene širom sveta, a njegova persona bila je i  svojevremeno povezivana sa glumicom Džulijom Roberts, Megan Markl i Stejsi Kibler. Iako, zgodni glumac, nijednu od ovih ljubavnih afer nije potvrdio, ovaj bračni par navodno već neko vreme predano radi na rešavanju svih problema koji su doveli do poteškoća u njihovom braku.

Podsetimo se...

Zgodni glumac, Džordž Kluni koji se 1995. godine razveo od Talije Balsam rekao je kako se više nikad neće ženiti jer jednostavno nije dobar u tome. Međutim, susret s Amal bio je fatalan.

Koliko bi bio težan razvod Džordža i Amal Kluni? 

Nakon godinu dana veze par se venčao u Veneciji.

Slavni supružnici poslednji su put viđeni zajedno u javnosti početkom decembra kada je Džordž zajedno sa svojim roditeljima podržao Amal na 23. dodeli nagrada Udruženja dopisnika UN-a. Par je i tada izgledao srećno i zaljubljeno.

U junu mesecu 2019. godine, počele su spekulacije o njihovoj neslozi u braku da bi istog meseca, najnovije paparaco fotografije sa romatičnog putovanja Džordža i Amal Kluni iz Venecije dale su odgovor na pitanja o njihovom braku i upravo one stavile tačku na sva “šuškanja” o njihovom rastanku.

 

View this post on Instagram

 

#AmalClooney e #GeorgeClooney foram fotografados hoje em #Veneza aproveitando as férias de verão ☀️

A post shared by Maria Paula Naves (@mariapaulanaves) on Jun 27, 2019 at 7:34pm PDT