Celebrity News

Romansa Ane Mihajlovski i Vuka Kostića: Nikada ne biste pogodili gde se upoznao poznati par

Romansa Ane Mihajlovski i Vuka Kostića: Nikada ne biste pogodili gde se upoznao poznati par

story

Nakon što je juče u medijima odjeknula vest da su voditeljka Ana Mihajlovski i glumac Vuk Kostić u vezi, malo ko se nije zapitao kako su se ova poznata lica spojila jer nemamo puno prilike da ih viđamo zajedno u javnosti, niti na istim događajima.

Vuk Kostić i Ana Mihajlovski u tajnoj vezi?

Kako su preneli domaći mediji, par je već dva meseca u vezi koju se trude da sačuvaju daleko od očiju javnosti, a Vuk je na pitanje o novoj romansi kratko izjavio "da neće ništa da potvrdi ni demantuje".

Međutim, od izvora bliskih paru, sada dobijamo nove informacije.

Par se navodno upoznao preko zajedničkog prijatelja - u lovu, piše "Informer".

- Ana je iz znatiželje krenula u lov i tamo je videla Vuka. Oni su celi dan provelii zajedno, a uveče su razmenili brojeve telefona. Pošto su varnice odmah sevnule, ubrzo su se dogovoriili i da se vide. Posle nekoliko susreta shvatili su da između njih ima jake hemije i započeli su vezu - rekao je neimenovani izvor pomenutom listu i dodao da su navodnu vezu Ana i Vuk neko vreme krili i od prijatelja i da su se "tek nedavno opustili i počeli da izlaze po restoranima i kafićima, jer su shvatili da to nije prolazna strast, već da su se zaljubiili jedno u drugo".