Celebrity News

Sofija postavila ultimatum Luki: Ovo mu je rekla pa pripretila raskidom

Sofija postavila ultimatum Luki: Ovo mu je rekla pa pripretila raskidom

Naš trenutno najplaćeniji fudbaler Luka Jović juče je na Instagramu zajedničkom fotografijom sa izabranicom manekenkom Sofijom Miloševićem obelodanio da se par pomirio i da su ponovo zajedno.

Kako sada prenose domaći mediji, na ovaj potez sportista se odlučio nakon što mu je manekenka poručila da će ga ostaviti ako bude krio da je s njom.

Sestra Luke Jovića je pobedila LEUKEMIJU, ovo je potresna priča fudbalera koja kida dušu

Naime, Sofija je Luku navodno rekla da mora da pokaže i dokaže da je voli ako misli da ostanu zajedno, što je on i uradio.

- Sofija ne želi da se krije, pa je zato i priznala da su Luka i ona u vezi za jedan magazin, nakon čega je on raskinuo s njom jer nije želeo ništa da izjavljuje zbog njegove situacije sa bivšom nevenčanom suprugom, sa kojom ima dete. Ipak, nije mogao bez Sofije, pa su se pomirili - kaže izvor za "Kurir" i objašnjava da je bivša devojka Adema Ljajića rešila da ne želi da se krije, pogotovo ne nakon što su ona i Luka viđeni zajedno na aerodromu u Cirihu.

- Već tada joj je prekipelo i postavila mu je uslov: „Ili priznaješ da smo zajedno, ili je kraj. Ima toliko muškaraca, neću sa tobom da se krijem, nisam ja starleta. Dokaži da me voliš, ili smo zauvek završili".

- Luka je pristao jer ne želi da je izgubi, pa je objavio fotku s njom, tagovao je i stavio srce, a ona sada sija od sreće - zaključuje je izvor za pomenuti list.

Kako izgleda zajednička fotografija lepog para, pogledajte OVDE