Celebrity News

A mislili ste drugačije: Anastasija Ražnatović iskreno o KUĆNIM POSLOVIMA i šta joj najteže pada

A mislili ste drugačije: Anastasija Ražnatović iskreno o KUĆNIM POSLOVIMA i šta joj najteže pada

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je počela da živi sa dečkom Đorđem Kuljićem, a sada je otkrila da, iako svi misle kako ništa ne radi od kućnih poslova to nije istina.

Cecina ćerka ne voli da privatni život stavlja u prvi plan, ali ovoga puta bila je rada da prokomentariše kako se snalazi u samostalnom životu.

- Obavljam kućne poslove, kako da ne! Pa moram! Nema ko to da radi umesto mene. Sve mi teško pada! Moram da priznam da sam pomalo lenja, ali što se mora, nije teško - rekla je Anastasija za "Puls" i dodala da se u kuhinji ne snalazi:

- U kuhinji se snalazim jako loše. To još nisam savladala, ali nadam se da ću uskoro i to naučiti. Mada mi se čini da nisam neki talenat - bila je iskrena pevačica koja je otkrila i kako je njenom mami Ceci njena selidba teško palo:

- To je normalno. Majka mi je, normalno da će da joj bude krivo, ali jednom je morao da dođe taj trenutak da se osamostalim i da živim sama. Sa jedne strane joj je krivo, sa druge strane je ponosna, to je kao neki sledeći korak u odrastanju - ističe Ražnatovićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) дана 24. Мај 2019. у 1:39 PDT