Celebrity News

Adel odbila milionski ugovor, i dalje ne želi da nastupa

Autor: | 01/11/2017

Adel odbila milionski ugovor, i dalje ne želi da nastupa

Pevačica Adel letos je odlučila da neće više na ići sa turneje, jer je iscrpljena i želi da uživa u svom porodičnom domu sa sinom Anđelom (4) i suprugom Sajmonom. Adel je trenutno osma na listi The Sunday Times najbogatijih ličnosti ove godine, njen kapital se procenjuje na oko 125 miliona funti, pa ne čudi zbog čega pevačica ima takav stav.

- Bio sam sa Adelinim agentom kada su joj stigle dve ponude za nastupe od po milion funti. Njen agent je na to rekao: Neće ona to da radi. Zauzeta je baštovanstvom ove nedelje - preneo je australijski muzičar Gaj Sebastijan za The Daily Star.

Kako navodi ovaj strani list Adel je ponudu dobila od bogatih i imućnih Arapa, kojima novac nikako nije problem, pa su čak predložili i da pevačici plate put kako bi uveličala slavlje, tj venčanje jednog mladenačkog para, ali svesna da ima novca i da ne želid a se odvaja od porodice, Adel je ponudu odbila.

Podsećamo, Adel je za proteklu godinu zaradila čak 52,5 miliona funti od turneje i prodaje albuma. Odradila je ukupno 121 koncert, pre nego je otkazala posljednja dva nastupa u Londonu i odlučila da se se posvetiti privatnom životu.

Njeno bogatstvo procenjuje se na 132 miliona funti.