Celebrity News

Adel zaista odlučila: Dosta je, više neću ići na turneje

Autor: | 29/06/2017

Adel zaista odlučila: Dosta je, više neću ići na turneje

Pevačica Adel, kao što je i najavila u martu nastupajući na Novom Zelandu, donela je odluku da više neće ići na turneje. Adel je tom prilikom objasnila kako joj turneje ne idu i da su fanovi jedini razlog zašto se zaputi na put.

Juče je Adel održala i prvi od četiri velika koncerta na londonskom Vembliju, s kojim će završiti "25" turneju i tom prilikom je objavljena i njena poruka napisana rukom.

Објава коју дели Adelettes©® (@adelettes) дана 29. Јун 2017. у 3:08 PDT

- To je to. Nakon 15 meseci na putu i 18 meseci od "25" došli smo kraju. Bila sam na turneji po Velikoj Britaniji i Irskoj, kroz Evropu, preko cele Amerike i napokon sam odradila Australiju i Novi Zeland. Turneje su posebna stvar, ne prijaju mi posebno dobro . Ja volim da budem kod kuće i pronalazim sreću u malim stvarima. Uz to sam i dramatična i imam groznu istoriju na turnejama. Do sada! Odradila sam 119 nastupa i ova poslednja četiri će biti 123 i bilo je jako teško i predivno u isto vreme - stoji u Adelinoj poruci.

Објава коју дели Adelettes©® (@adelettes) дана 28. Јун 2017. у 3:26 PDT

London je izabrala kao poslednji jer je želela da to bude njen rodni grad.

Објава коју дели Adelettes©® (@adelettes) дана 28. Јун 2017. у 2:10 PDT

- Hvala vam što ste došli, za svu vašu ludu ljubav i dobrotu. Pamtiću ovo celog života. Volim vas. Laku noć za sada - poručila je pevačica svim svojim vernim fanovima.

Објава коју дели Adelettes©® (@adelettes) дана 28. Јун 2017. у 8:16 PDT

Autor: Story.rs
Izvor: mtv.rs/NME
Foto: Guliver/Getty

Komentari (0)

Loading