Celebrity News

Adrijana Lima besna: Ostavite moju ljubav na miru

Autor: | 10/08/2017

Adrijana Lima besna: Ostavite moju ljubav na miru

Manekenka Adrijana Lima oštro je reagovala povodom priče plasirane u turskim medijima, koji su je optužili da vara svog novog dečka Metina Haru.

Ona se javnosti obratila putem svog Instagrama, i poslala jasnu poruku svima.

- Danas, dolazim na Instagram da bih ga iskoristila kao platformu za istinu. Kao što vidite na slici, koju prati tekst na turskom koji očigledno ne razumem, ali su mi rekli da se piše o meni i mojoj lojalnosti prema mojoj ljubavi Metinu, i da, napisala sam da je on moja ljubav. Za vašu informaciju, čovek sa mnom na slici je moj gej drug, i da, rekla sam gej drug, deo moje porodice. Razlog zbog kojeg sam se zaljubila u Tursku je taj što sam osetila ljubav od ove zemlje i njenog naroda. Tako da, molim vas da poštujete moj i Metinov privatni život i prestanete da širite lažne informacije. Ovo se događa od trenutka kada smo Metin i ja počeli da se zabavljamo. Molim vas da prihvatite činjenicu da smo zajedno, srećni i zaljubljeni. Što se tiče moje ljubavi prema ovoj zemlji, ona se nije promenila. Hvala na razumevanju, volim vas sve celim srcem i jedva čekam da se vratim - napisala je Adrijana.

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima) дана 9. Авг 2017. у 1:21 PDT

Dakle, iako su neki tvrdili da je veza samo marketinški potez dve poznate ličnosti, Adrijana ovim postom demantuje glasine i šalje svetu jasnu poruku da je srećna i zaljubljena.

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima) дана 23. Јул 2017. у 4:08 PDT